15 Γυναίκες που μετάνιωσαν για το φόρεμα που αγόρασαν online!

Ζούμε στην εποχή της τεχνολογίας και το να κάνουμε ψώνια μέσω internet έχει σίγουρα πολλά οφέλη. Μπορείς να βρεις τα πάντα, ότι κι αν χρειάζεσαι, χωρίς καν να βγεις από το σπίτι σου μιας και φτάνουν απευθείας στην πόρτα σου κάνοντας μερικά κλικ. Δεν είναι όμως λίγα και τα άτομα που άλλο υποτίθεται ότι αγόρασαν online και άλλο είδαν τελικά όταν άνοιξαν το δέμα τους!

Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο μας ενημερώνουν πολλά site ότι όταν αγοράζουμε ρούχα θα πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Τα μεγαλύτερα προβλήματα όμως δημιουργούνται από τα κινέζικα site, όπου το θέμα δεν είναι μόνο τα νούμερα που είναι τελείως διαφορετικά και πιο μικρά αλλά και τα σχέδια που μάλλον στο ταξίδι για να έρθουν στην Ελλάδα αλλάζουν.

Και τι είναι χειρότερο για μια γυναίκα; Μα φυσικά το να μην παραλαμβάνει το θεϊκό φόρεμα που έχει δει στις φωτογραφίες των e-shop και αντ’αυτού να συνειδητοποιούν ότι ξόδεψαν τα χρήματα τους για ένα λίγο περιποιημένο τσουβάλι.

Κάπως έτσι την πάτησαν και οι γυναίκες που θα δεις στην λίστα που ακολουθεί! Δες ακόμη 14 άτομα που την «πάτησαν» με τις online αγορές τους!

 

Τα μεγαλύτερα fails γυναικών που αγόρασαν online φορέματα!

apotuximenes agores foremata atuxes online agores foremata gamos online aggouria.net internet agores rouxon aggouria.net kinezika foremata apotuxies kinezika rouxa internet kokkino forema internet lathos agores internet lathos paraggelies online leuko forema lathos agora nufika online aggouria.net online agores lathi toualetes foremata internet tragika foremata online vradina foremata kina

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!