Τα 15 πιο ξεκαρδιστικά νυφικά του πλανήτη!

Η νύφη πρέπει να είναι πάντα το επίκεντρο ενός γάμου και να τραβάει όλα τα βλέμματα με την εμφάνιση της. Αν υπάρχει όμως κάτι το οποίο θα έπρεπε να αποφύγεις σαν καλεσμένη σε ένα γάμο, είναι το να προσπαθήσεις να κλέψεις την παράσταση από την τη νύφη.

Το χειρότερο πράγμα που μπορείς ενδεχομένως να κάνεις, είναι να φορέσεις φόρεμα με το ίδιο χρώμα που έχει το νυφικό. Κάποιες νύφες όμως, δεν μπορείς να τις ξεπεράσεις εύκολα και πραγματικά ακόμη και η Μόνικα Μπελούτσι να είναι στους καλεσμένους, δεν θα καταφέρει να τραβήξει τα βλέμματα επάνω της, μιας και τα ξεκαρδιστικά νυφικά μας κάνουν να μην έχουμε μάτια για τίποτε άλλο!

 

Ξεκαρδιστικά νυφικά που θα σε κάνουν να αναρωτηθείς για τον λόγο της ύπαρξης τους!

asteia gunaikeia rouxa

Ότι τι, θα κάνουν έναν καλοκαιρινό γάμο και ενδεχομένως κοντά στην παραλία και θα απλώσει η νύφη τα πλοκάμια της στον γαμπρό; Έτσι τον τύλιξε;

astia foremata gamos

Αχ, όταν ο άντρας είναι ζαχαροπλάστης, τότε δεν μπορεί παρά να είναι και το φόρεμα της νύφης γλυκό…

astia nufika

Ποια γυναίκα θα ήθελε να θυμάται τον εαυτό της σαν ταμπόν, την ημέρα του γάμου της; Απίστευτο και όμως αληθινό!

astio nifiko egkuos

Προφανώς, αυτή εδώ η νυφούλα ήθελε να δείξει σε όλους ότι ο λόγος που παντρεύεται είναι η εγκυμοσύνη της.

diy nufika foremata

Για να μην μείνεις όμως έγκυος, υπάρχουν και τα προφυλακτικά. Το περίεργο βέβαια, είναι ότι τα χρησιμοποιούν και για να φτιάξουν φορέματα.

nifiko gamilia tourta

Και εδώ ο σύζυγος ήταν σίγουρα ζαχαροπλάστης. Να μαντέψω πως σε αυτόν τον γάμο δεν σερβίρεται η γαμήλια τούρτα αλλά είναι self service, μέχρι να φύγει όλη πάνω από την νύφη;

nifiko plastika kapakia

Αυτό εδώ, όπως βλέπεις, περνάει και το μήνυμα της ανακύκλωσης, μιας και το έχουν φτιάξει εξολοκλήρου από καπάκια πλαστικών μπουκαλιών.

perierga rouxa aggouria.net

Μοναδική πρόταση για όσες πετούν στα σύννεφα… ή λατρεύουν το κουνουπίδι, δεν είμαι σίγουρη!

perierges eikones

Έλα τώρα, σοβαρά διάλεξε ένα φόρεμα από μπαλόνια; Jesus δηλαδή…

perierges idees gamos

Ακόμη και αυτό εδώ από τα πλαστικά πιατάκια πιο εντυπωσιακό φαίνεται από το προηγούμενο, που έκανε άνετα για καρναβαλίστικη στολή.

proklitika nifika aggouria.net

Ωπ, να και τα κορίτσια που αποφάσισαν να τα πετάξουν όλα έξω. Ήταν πλούσια όμως τα ελέη του θεού, δεν τα κρύβεις εύκολα.

sokaristiko nufiko forema

Επειδή όμως το στυλ είναι πάνω απ’ όλα, φόρεσε και μανικάκια για να μην δείχνει όλο της το σώμα. Α και πέρλες στον λαιμό για να τραβούν την προσοχή από το μπούστο (NOT).

roz nifiko aggouria.net

Μωρέ, μωρέ η γλυκούλα, τι ρομαντική ψυχή. Wait εκτός και αν η νύφη ήταν 12 – 13 βαριά και ήθελε σαν θέμα την Hello Kitty.

vasiliko nufiko

Βασιλικό νυφικό ή του κόμη δράκουλα; Ιδού η απορία…

prototipoi gamoi aggouria.net

Αυτές εδώ όμως έπιασαν το νόημα του καλοκαιριού και είπαν να φορέσουν όσο το δυνατόν λιγότερα γίνεται, ως και καθόλου, αλλά αυτό είναι λεπτομέρεια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!