14 Από τις πιο περίεργες φωτογραφίες γάμου!

Κάθε ζευγάρι φροντίζει μέχρι και την παραμικρή λεπτομέρεια ώστε να είναι ο γάμος του ονειρικός. Ειδικά οι νύφες επιβλέπουν τα πάντα, από το κοστούμι του γαμπρού μέχρι και το κέντρο στο οποίο θα γίνει η δεξίωση, αλλά και τον στολισμό της εκκλησίας. Και εκεί που λες πως τίποτα δεν μπορεί να σου χαλάσει αυτή την ξεχωριστή στιγμή, βγαίνουν κάποιες φωτογραφίες γάμου οι οποίες είναι σκέτη καταστροφή!

Φυσικά, μπορείς ακόμη και γι’ αυτό να προνοήσεις, επιλέγοντας τον φωτογράφο που εμπιστεύεσαι περισσότερο με βάση την δουλειά που έχεις δει ότι κάνει.

Τι γίνεται όμως όταν ο καλλιτέχνης έχει πιο περίεργες ιδέες και το ζευγάρι δεν τον εμποδίζει να τις υλοποιήσει; Τότε είναι που βλέπουμε τα πιο επικά fails σε γάμους, σαν αυτά που θα δεις στις γαμήλιες φωτογραφίες που ακολουθούν. Δες ακόμη 15 πρωτότυπες και αστείες γαμήλιες τούρτες!

 

Οι πιο παράξενες φωτογραφίες γάμου που έχουν τραβηχτεί ποτέ!

apotuximenes fotografies gamou asunithistes gamilies fotografies atuximata gamos aggouria.net fotografies kalokairinos gamos fotografoi gamon aggouria.net paraksenes eikones nufes paraksenes eikones rosia paraksenes ikones aggouria.net paraksenes tourtes gamou perierga ethima gamos perierges eikones gamou perierges gamilies eikones pozes zeugari gamos zeugari gamos fotografies

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!