12 Άτομα που τρόλαρε ο James Fridman!

Η επεξεργασία φωτογραφίας και πιο συγκεκριμένα το photoshop είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο τα τελευταία χρόνια. Όλοι προσπαθούν να φτιάξουν όμορφες ή αστείες εικόνες που θα κάνουν καλή εντύπωση στο διαδίκτυο. Ένας όμως ξέρει πολύ καλά πως να φτιάχνει αστείες εικόνες μέσω του photoshop. Το όνομά του είναι James Fridman.

Του στέλνουν συνέχεια φωτογραφίες και του ζητάνε να τους αλλάξει την φωτογραφία και του γράφουν τι θέλουν να κάνει στην εικόνα. Το θέμα είναι ότι κάνει κατά λέξη αυτό που του ζητάνε. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα αστείες εικόνες που σου φτιάχνουν την διάθεση. Παρακάτω θα δεις 13 φωτογραφίες από άτομα που τρόλαρε ο James Fridman.

 

12 Τρολ του James Fridman!

 

Η κοπέλα ζήτησε να της κάνει τα πόδια μεγαλύτερα γιατί δείχνουν κοντά στην φωτογραφία. Αυτό και έκανε λοιπόν και η απάντησή του ήταν “Κανένα πρόβλημα”!

apotiximena photoshop

Δες επίσης 106 Φορές που ο θεός του Photoshop μας έκανε να δακρύσουμε!

Ο τύπος εδώ του ζήτησε μια φωτογραφία που να φαίνεται σαν θαρραλέος ήρωας. Νομίζω ότι πήρε αυτό που ήθελε και με το παραπάνω.

asteia photoshop

Το αίτημα που είχε ο κύριος της φωτογραφίας ήταν να του καλύψει το στήθος. Κάπως έτσι βελτιώθηκε η φωτογραφία.

asteies eikones aggouria.net

Ο τύπος αυτός είχε την επιθυμία να τον βάλει σε ένα σακάκι. Προφανώς εννοούσε να το φοράει αλλά όπως είπαμε όλοι παίρνουν ακριβώς αυτό που ζητάνε.

asteies eikones

Η κοπέλα με την περίεργη στάση ζήτησε να της βάλει στην φωτογραφία έναν όμορφο άντρα. Δεν είναι και τόσο φιλικός όμως!

asteies fotografies

Σε αυτήν την φωτογραφία δεν υπήρχε κάποιο συγκεκριμένο αίτημα. Παρόλα αυτά, είναι μια μοναδική φωτογραφία του πύργου της Πίζας.

eikones photoshop

Δες επίσης 13 Φωτογράφοι που δεν χρειάζονται το Photoshop!

Επειδή βαριόταν να καθαρίσει τον καθρέφτη του, ζήτησε αν γίνεται να του καθαρίσει τον καθρέφτη. Το άζαξ που του έδωσε στο χέρι λογικά θα τον βοηθήσει να το κάνει μόνος του.

fails photoshop

Η κοπέλα ζήτησε να αν μπορεί κάποιος να αφαιρέσει την γραμματοσειρά που είχε η φωτογραφία. Το καινούριο λογότυπο που της πρόσθεσε νομίζω ότι ταιριάζει γάντι.

fotografies photoshop

Αυτός είναι ο τρόπος να κάνεις κάποιον να δείχνει πιο επικίνδυνος από ποτέ!

james fridman

Του ζητήθηκε να βγάλει αυτήν την ντροπή από την εικόνα και απ’ότι φαίνεται το έκανε. Δεν έχουμε όλοι το ίδιο γούστο μάλλον!

perierga photoshop

Ήθελαν να αφαιρέσουν τις αγελάδες από την εικόνα. Μάλλον όμως δεν θα τους άρεσε το αποτέλεσμα.

periergo photoshop

Η κοπέλα ήθελε τατουάζ στην κοιλιά της φτερά ενός αγγέλου. Ένα τυπογραφικό λάθος όμως ήταν μοιραίο. Αντί να γράψει αγγέλου (angel) έγραψε γωνίας (angle). Τα φτερά μιας γωνίας λοιπόν τώρα βρίσκονται στην κοιλιά της!

photoshop troll

Δες επίσης Οι 15 χειρότερες φωτογραφίες με Photoshop!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!