11χρονος έκοψε το δάχτυλο του επειδή ήταν κολλημένος με το…

Οι περισσότερες περίεργες ιστορίες που ακούμε τελευταία για την Κίνα αφορούν είτε την τεχνολογία και τα νέα gadgets που κυκλοφορούν είτε τις χειρουργικές επεμβάσεις που κάνουν οι κάτοικοι της. Ειδικά για την τεχνολογία, φτάνουν μέχρι και στο σημείο να πουλήσουν κάποιο από τα όργανα τους, για να καταφέρουν να αποκτήσουν ένα iPhone, iPad ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή βρίσκεται στην επικαιρότητα.

Μια εξίσου περίεργη είδηση είδε το φως της δημοσιότητας, η οποία αφορά έναν συνδυασμό της εμμονής με τα smartphones και με τις χειρουργικές επεμβάσεις, μιας και ένας 11χρονος έκοψε το δάχτυλο του μόνος του επειδή ήταν κολλημένος με το Smarthone του!

 

11χρονος έκοψε το δάχτυλο του επειδή είχε κόλλημα με το Smarthone του

paidia smartphones ethismos

Όλα τα παιδιά τη σήμερον ημέρα είναι εθισμένα με τα κινητά τους τηλέφωνα, είτε λόγω των παιχνιδιών που παίζουν είτε γενικότερα επειδή μπορούν να έχουν πρόσβαση στο Internet ανά πάσα ώρα και στιγμή και να ελέγχουν διαρκώς τους λογαριασμούς τους στα Social media.

Στην συγκεκριμένη περίπτωση του 11χρονου, φαίνεται πως με το που ξύπνησε και πριν καν ακόμη σηκωθεί από το κρεβάτι του πήρε κατευθείαν το smartphone του στα χέρια του, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιήσει η μητέρα του το όλο σκηνικό, το οποίο φαίνεται πως γινόταν καθημερινά, για να ξεκινήσει μια λεκτική διαμάχη με τον γιο της.

Για το ίδιο ακριβώς θέμα όμως, και αφού έφυγε τελείωσε το θέμα με την μητέρα του, ξέσπασε ένας καυγάς και με τον πατέρα του.

Όντας απογοητευμένος με τους γονείς του και πολύ θυμωμένος ο πιτσιρικάς, πήγε στην κουζίνα άρπαξε ένα μαχαίρι και έκοψε τον δείκτη του αριστερού του χεριού, με απώτερο σκοπό να “τιμωρήσει” τους γονείς του που ήταν τόσο αυστηροί μαζί του.

kommeno daxtilo epemvasi

Μόλις αντιλήφθηκαν το τι συνέβη, μετέφεραν εσπευσμένα τον 11χρονο στο νοσοκομείο μαζί με το κομμένο του δάχτυλο, όπου υποβλήθηκε σε 3ωρη επέμβαση για να δουν μήπως μπορέσουν να σώσουν το δάχτυλο του, αλλά δυστυχώς η επέμβαση ήταν ανεπιτυχής, καθώς τα αιμοφόρα αγγεία στο δάχτυλο του μικρού ήταν πολύ λεπτά για να κάνουν κάτι.

Η δήλωση του μικρού σόκαρε τους πάντες μιας και είπε πως το έκανε για να σταματήσουν να τον πιέζουν, αλλά δεν σκοπεύει να αφήσει το κινητό του, καθώς μπορεί να το χειρίζεται με το δεξί χέρι!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!