Οι 10 πιο περίεργες δουλειές στον κόσμο!

Δες τις 10 πιο περίεργες δουλειές στον κόσμο, που αποφέρουν στους υπαλλήλους πολλά χρήματα! Έμβια ξυπνητήρια, ζωντανές κούκλες βιτρίνας και άλλα πολλά!

Καθώς μεγαλώνεις, ψάχνεις να βρεις το καταλληλότερο επάγγελμα για σένα και κοιτάζεις σε ποιο πανεπιστήμιο να σπουδάσεις. Βέβαια υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που δεν έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο, αλλά βγάζουν λεφτά, κάνοντας τις πιο αξιοπεριέργες εργασίες!

 

Τα 10 πιο περίεργα επαγγέλματα

 

Wrinkle Chasers

wrinkle-tsalakwma-siderwma

Πρόκειται για μια ομάδα ανθρώπων που, στην κυριολεξία, κυνηγάει τα τσαλακώματα. Το πιο περίεργο σε αυτό είναι ότι σιδερώνουν παπούτσια και τίποτα άλλο, χρησιμοποιώντας σίδερο χειρός και στεγνωτήρα χειρός.

Την επόμενη φορά που θέλεις να διορθώσεις ένα πολυφορεμένο παπούτσι, αναζήτησέ τους!

Ζωντανά μανεκιέν βιτρίνας

montela-vitrinas

Αυτοί οι εργαζόμενοι βγάζουν 100$ την ώρα! Κι όμως! Αν νομίζεις ότι είναι πιο εύκολη δουλειά του κόσμου, απατάσαι. Μέσα στα απαραίτητα προσόντα αυτής της δουλειάς περιλαμβάνονται, το να μην βαριέσαι εύκολα και να μπορείς να σταθείς απόλυτα ακίνητος για 7-8 ώρες!

Φυσικά τα άτομα που πάσχουν από υπερκινητικότητα ή έχουν ελλειματική προσοχή, δε μπορούν να δουλέψουν σε τέτοια θέση.

Επαγγελματίας ύπνου

epaggelamtias-upnou

Οι επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν τέτοια άτομα είναι ιατρικά κέντρα, ερευνητικά κέντρα και ξενοδοχεία.

Τα ιατρικά και ερευνητικά κέντρα καλωδιώνουν τους επαγγελματίες και κάνουν επιστημονικές ανακαλύψεις, σχετικά με το πως αντιδράει το σώμα του ανθρώπου κατά τη διάρκεια του ύπνου.
Τα ξενοδοχεία από την άλλη θέλουν κριτικές για το κατα πόσον οι παροχές τους είναι ποιοτικές!

Ο υπάλληλος ύπνου κοιμάται σε όλα τα δωμάτια του εκάστοτε ξενοδοχείου και γράφει κριτικές για τη θερμοκρασία, την άνεση των κρεβατιών και την ηχορύπανση.

Δοκιμαστής “παιχνιδιών” για ενηλίκους

dokimasths-paixnidia-enhlikes

Πρόκειται για μία εργασία από το σπίτι. Οι εταιρείες παραγωγής στέλνουν δωρεάν προϊόντα στους δοκιμαστές, όπως ειδικά σχεδιασμένα εσώρουχα ή παιχνίδια που χρησιμοποιούνται κατα τη διάρκεια του seχ.

Στη συνέχεια οι υπάλληλοι τα δοκιμάζουν από την άνεση του σπιτιού τους και στέλνουν τις κριτικές στις εταρείες.

Άνθρωποι που ζεσταίνουν κρεβάτια

zestama-krevatiou-upnos

Πρόκειται για ένα περίεργο επάγγελμα, που δεν θα μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι υπάρχει. Οι εργαζόμενοι φορούν μαι ειδική στολή και ζεσταίνουν τα κρεβάτια διάσημων αστέρων του σινεμά!
Όλα αυτά ξεκίνησαν από μια έρευνα που έγινε στο Ενδιβούργο και απέδειξε πως τα κρεβάτια που είναι ζεστά(από 20-24 βαθμούς Κελσίου), προσφέρουν ένα καλό νυχτερινό ύπνο.

Καθαρίστριες για πάρτυ

party-cleaners-katharistries

Η εταιρεία ονομάζεται Hangover Helpers Party Cleaners και κάνει ακριβώς αυτό που λέει. Πάει σε πάρτυ, που έχει καταναλωθεί μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και καθαρίζει τα πάντα.

Οι τιμές που χρεώνουν είναι 20$ ανά ένοικο, όχι πολύ φθηνή, αλλά σίγουρα αναγκαία επιλογή!

Ζωντανά ξυπνητήρια

upenthumiseis-thlefwnikes

Και όχι μόνο ξυπνητήρια, αλλά και ημερολόγια. Αυτό που έχεις να κάνεις, αν έχεις ένα δύσκολο ωράριο και ξεχνάς τα πάντα, είναι να νοικιάσεις ένα ανθρώπινο ξυπνητήρι. Ένας άνθρωπος σε κάλει όποτε θέλεις να ξυπνήσεις, να θυμηθείς γενέθλια ή σημαντικά ραντεβού.

Παρατηρητής μπογιάς για τοίχους

vapsimo-toixou-dokimh

Αυτή περίεργη επιχείρηση απασχολεί ανθρώπους, για να δουν πότε στεγνώνει η μπογιά, όταν απλώνεται σε ένα τοίχο.

Οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν μικροσκόπια, για να εξακριβώσουν πόσο ανθεκτική είναι η μπογιά, πόσα χέρια χρειάζεται για να δώσει οπάκ αποτέλεσμα και πόσο χρόνο θα της πάρει για να στεγνώσει.

Επαγγελματικοί εναγκαλιασμοί

pwlhsh-agkalias

Αυτές οι επιχειρήσεις εξυπηρετούν χώρες όπως η Ιαπωνία ή η Νότια Αμερική, όπου πάνω από το 75% των ανθρώπων, δεν έχει πραγματικές σχέσεις γιατί βάζουν βασική προτεραιότητα στη ζωή τους, τη δουλειά.

Οι εργαζόμενοι αν και σε αγκαλιάζουν, δε συμβαίνει τίποτα παραπάνω και μάλιστα καλείσαι να υπογράψεις και ένα συμβόλαιο εμπιστοσύνης, πριν αγοράσεις έναν Hug Buddie.

Επαγγελματική αναμονή σε ουρές

anamonh-oures

Να ένα επάγγελμα, που θα έπρεπε να υπάρχει στην Ελλάδα! Αυτοι οι επαγγελματίεςπεριμένουν σε τεράστιες ουρές για σένα, όσο εσύ κάνεις ανενόχλητη τα ψώνια σου.

Πόσο χρήσιμο θα ήταν αυτό, για τις ατελείωτες αναμονές σε Ι.Κ.Α και Ο.Α.Ε.Δ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!