10 Κατηγορίες ανθρώπων που πίνουν καφέ!

Δεν είμαστε όλοι οι άνθρωποι ίδιοι, ο καθένας έχει τις ιδιοτροπίες και τις προτιμήσεις του. Βέβαια, ενώ είναι απολύτως αποδεκτό το ότι ο καθένας μας έχει τον δικό του χαρακτήρα και γούστο, όταν μιλάμε για τον καφέ υπάρχουν κάποια πράγματα που Απαγορεύονται!

Άντε το ότι κάποιος προτιμάει να φάει μια τουλούμπα αντί για να πιει καφέ, αλλά δεν το έχει καταλάβει και γι’ αυτό παραγγέλνει αυτό το πράγμα με τις 7 κουταλιές ζάχαρη και μισό λίτρο γάλα να το δεχτώ. Αλλά δεν σου φταίει σε τίποτα ο σερβιτόρος να ακούει τις ιδιοτροπίες σου σημειώνοντας 20 πράγματα στην παραγγελία για έναν καφέ.

Μην του μιλάς με ύφος σαν να ανακάλυψες εσύ όλες τις ποικιλίες του καφέ, γιατί πίστεψε με, ακόμη κι αν πίνει αποκλειστικά και μόνο φραπέ, το θέμα καφές το παίζει στα δάχτυλα. Γι’ αυτό θα Σέβεστε! Α, και μην πιάνεις ένα τραπεζάκι 10 ώρες, θέλουμε κι εμείς να κάτσουμε. Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε!

Ποιες είναι όμως οι κατηγορίες ανθρώπων που συναντάς σε μία καφετερία και θα ήθελες να τους χτυπήσεις μέχρι και εσύ σαν πελάτης; Δες ακόμη πως θα ήταν τα cartoons χωρίς να πιουν καφέ!

 

Κατηγορίες ανθρώπων που θέλουν να σπάσουν στο ξύλο οι σερβιτόροι των καφετεριών!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!