10 Αποκριάτικες στολές για ζευγάρια που θα κάνουν θραύση!

Σίγουρα έχεις ακούσει κι εσύ για το Halloween. Είναι τα καρναβάλια που είναι πιο γνωστά στην Αμερική, αν και τα τελευταία χρόνια βλέπουμε όλο και περισσότερους Ευρωπαίους να τα γιορτάζουν. Εκείνες τις μέρες ο κόσμος συνηθίζει να ντύνεται με διάφορες αστείες αποκριάτικες στολές, όπως συνηθίζουμε να κάνουμε κι εμείς άλλωστε.

Κάποια ζευγάρια όμως αποφάσισαν να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα ντυσίματα. Τις περισσότερες φορές βλέπουμε άτομα να ντύνονται διάφορα επίκαιρα πρόσωπα. Να φοράνε αυτά που είναι της μόδας και φαίνονται πιο όμορφα από τα υπόλοιπα. Υπάρχουν όμως και κάποια ζευγάρια που ξέρουν πως να κάνουν την διαφορά και μπορείς να πάρεις ιδέες από αυτούς.

 

10 Ζευγάρια με τις καλύτερες αποκριάτικες στολές!

 

Σφουγγάρι και σαπούνι

apokriatikes stoles aggouria.net

Όπως γνωρίζεις το σαπούνι και το σφουγγάρι φτιάχτηκαν για να είναι μαζί. Με αυτό τον τρόπο το ζευγάρι θέλει να μας δώσει να καταλάβουμε ότι είναι φτιαγμένοι ο ένας για τον άλλο.

Σκυλί δαλματίας και η Κρουέλα

apokries halloween

Ενώ το σκυλί δαλματίας φαίνεται ιδιαίτερα στεναχωρημένο γιατί του πήρε την γούνα η Κρουέλα, εκείνη από την άλλη πλευρά δείχνει πολύ χαρούμενη καθώς το ήθελε για πολύ καιρό.

Πίτερ Παν και η σκιά του

piter pan

Όλοι όσοι έχουμε δει στα παιδικά μας χρόνια τον Πίτερ Παν γνωρίζουμε ότι η σκιά του προσπαθούσε να του ξεφύγει συνέχεια. Απ’ ότι φαίνεται τελικά κατάφερε να την πιάσει.

Batman Begins

batman

Δες επίσης 19 οικογένειες με τις πιο έξυπνες αποκριάτικες στολές!

Αυτή η οικογένεια αποφάσισε να κάνει αναπαράσταση την πρώτη σκηνή του Batman Begins.

Μπαταρία και Wi-Fi

mpataria wifi

Ένα πολύ κοινό πρόβλημα για εκείνους που ξεχνάνε να φορτίσουν το κινητό τους και για εκείνους που χρησιμοποιούν το iPhone είναι το θέμα της μπαταρίας. Όσο για την δυσλειτουργία του Wi-Fi δεν υπάρχει κάτι χειρότερο όταν το χρειάζεσαι.

Πίκατσου και Ας

pokemon

Όλοι θυμόμαστε το δίδυμο που παίζει ακόμα και σήμερα στην ελληνική τηλεόραση. Μάλλον θέλουν να προσελκύσουν pokemon στο pokemon go.

50 Αποχρώσεις του γκρι

50 apoxrosis

Όχι δεν προσπαθούν να μιμηθούν τους ηθοποιούς της ταινίας. Φοράνε όντως και τις 50 αποχρώσεις του γκρι.

Big Bang Theory

big bang theory

Όσοι είναι fans της Αμερικάνικης σειράς Big Bang Theory σίγουρα θα γνωρίζουν τον Σέλντον και την Έιμι. Η αναπαράσταση αυτού του ζευγαριού όμως είναι όλα τα λεφτά.

Μπισκότο Oreo

mpiskoto oreo

Αυτό πάει να πει “είσαι το άλλο μου μισό”. Ντυμένοι ο καθένας από μισό oreo όταν αγκαλιάζονται δημιουργούν ένα ολόκληρο.

Simpsons

Από τις πιο κλασσικές φιγούρες το ζευγάρι της οικογένειας Simpson. Μια πολύ καλή αναπαράσταση του ζευγαριού.

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!