Πως να σπάσω τον κωδικό του facebook;

Δες εδώ το πιο εύκολο τρόπο να χακάρεις το λογαριασμό κάποιου στο facebook, χωρίς να σε καταλάβεις. Βρες γρήγορα τον κωδικό του facebook νόμιμα, σήμερα κιόλας!

Είναι πολλές οι φορές, που κάτι δε σου πάει καλά στη σχέση σου. Ο άνθρωπος της ζωής σου περνάει χιλιάδες ώρες στο διαδίκτυο και η σελίδα του στο facebook είναι συνέχεια ανοιχτή. Βλέπεις να κάνει και like σε κάποια άτομα, τα οποία δεν έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου.

Ε δε θέλει και πολύ. Σου μπαίνουν ψύλλοι στα αυτιά και υποψιάζεσαι ότι σε απατάει. Πως μπορείς να το αποδείξεις όμως; Προσπαθείς μανιωδώς να κρυφοκοιτάξεις στo pc του/της, αλλά σου είναι αδύνατο.

Σου έχω όμως τη λύση. Βρήκα ένα νόμιμο τρόπο να σπάσεις τον κωδικό του account, οποιουδήποτε θέλεις στο facebook, χωρίς να σε υποψιαστεί κανείς! Πως να σπάσεις έναν κωδικό στο Facebook σε 9 βήματα!

 

Πως να χακάρω τον κωδικό facebook;

spasw-kediko-facebook

Ακόμα αναρωτιέσαι: “Πως να σπάσω τον κωδικό του facebook, χωρίς να με καταλάβει;” Ο πιο εύκολος τρόπος να μπεις στο λογαριασμό κάποιου είναι να κάνεις reset στον κωδικό του! Φυσικά, αυτό είναι πιο εύκολο να το κάνεις αν γνωρίζεις και το άτομο, που θέλεις να χακάρεις.

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μάθεις το email του φίλου ή της φίλης σου! Αν δεν το ξέρεις μπορείς να κοιτάξεις στο contact info του, όταν θα είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο ή να του το ζητήσεις. Ούτως ή άλλως δε θα υποψιαστεί τίποτα!

Στη συνέχεια πάτησε κλικ εκεί που λέει “Ξέχασες τον κωδικό σου;”. Πληκτρολόγησε το email και θα εμφανιστεί ο λογαριασμός του ανθρώπου που θέλεις να κατασκοπεύσεις. Πάτα κλικ εκεί που λέει ότι είσαι εσύ.

Τώρα θα σε ρωτήσει αν θέλεις να κάνεις την επανεκκίνηση κωδικού, μέσω του email του φίλου σου. Προφανώς αυτό δε βοηθάει, οπότε πάτα κλικ εκεί που λέει ότι δεν έχεις πρόσβαση σε αυτό.

Ύστερα, θα σε ρωτήσει πως μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί σου. Πληκτρολόγησε το email σου. Απλώς, φρόντισε αυτό το email να μην είναι συνδεδεμένο με κάποιο λογαριασμό στο facebook.

Τώρα θα σε ρωτήσει μια ερώτηση. Αν ξέρεις καλά το άτομο που θέλεις να μπεις στο λογαριασμό του στο facebook, τότε, λογικά θα ξέρεις τι να απαντήσεις. Θα περιμένεις 24 ώρες και μετά θα μπορείς ελεύθερα να μπεις στο account του. Δες εδώ 10 τρόποι που μπορούν να σου χακάρουν το facebook!

mpw-logariasmo-allou

Αν δεν ξέρεις την απάντηση, σου έχω λύση και σε αυτό. Υπάρχει μια επιλογή που σου λέει να σε βοηθήσουν οι φίλοι στην επαναφορά. Θα σε βάλει να επιλέξεις 3-5 φίλους, στους οποίους θα σταλεί κωδικός επαναφοράς.

kwdikos-fb-xakarisma

Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να κάνεις δύο πράγματα, αν ξέρεις τους φίλους που επέλεξες να τους το ζητήσεις. Αλλιώς μπορείς να δημιουργήσεις εσύ 3-5 λογαριασμούς, να κάνεις add το φίλο ή τη φίλη σου, οπότε οι κωδικοί ουσιαστικά να αποσταλούν σε εσένα.

Ακόμα και αυτό το τεράστιο site εκατομμυρίων έχει τρυπάκια! Τι να κάνουμε!

Πως να προστατεύσω τον κωδικό μου στο facebook;

Φυσικά, εφόσον ξέρεις τον τρόπο που σε χακάρουν, μπορείς να το προλάβεις. Μην κάνεις ποτέ add στο facebook άτομα που δε γνωρίζεις και άλλαζε τον κωδικό σου αν όχι κάθε 24, κάθε 48 ώρες. Ξέρω είναι λίγο κουραστικό, αλλά γλιτώνεις από ανεπιθύμητες περιπέτειες. Επίσης μ’ ένα κάλο antivirus μπορείς να προστατευσεις τον υπολογιστή σου από τεχνικές phishing και keylogging, δες εδώ τα 10 καλύτερα Antivirus για το 2016!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!