Η ζωή του Έλληνα με ΠΑΣΟΚ Vs Σύριζα (25 εικόνες)

Κάθε κίνηση του Σύριζα σχολιάζεται ποικιλοτρόπως από τον κόσμο. Κάποιοι απαντούν, όπως είναι φυσιολογικό, μέσα στα νεύρα, ενώ κάποιοι άλλοι με αρκετό χιούμορ και διάθεση να διακωμωδήσουν την κατάσταση.

Ειδικά στα social media οι ατάκες για την κυβέρνηση, αλλά και όλα τα υπόλοιπα κόμματα, δίνουν και παίρνουν. Το τελευταίο trend όμως που ξεκίνησε στα social media και πήρε μεγαλύτερη έκταση κυρίως από την Eurovision και μετά, είναι οι αστείες εικόνες με την σύγκριση του με το ΠΑΣΟΚ.

Πολλοί είναι εκείνοι που παρομοιάζουν το “αριστερό” κόμμα και τον αρχηγό του με το ΠΑΣΟΚ. Απ’ότι φαίνεται όμως, κάποιοι διαφωνούσαν έντονα και φρόντισαν να μας δείξουν με εικόνες τις διαφορές που είχαν αυτά τα δύο κόμματα, όσο κυβερνούσαν.

Στην συνέχεια, μπορείς να βρεις τις 25 πιο πετυχημένες συγκρίσεις που έχουν ρίξει το Facebook, αλλά και το Twitter!

 

Η σύγκριση της ζωής του Έλληνα επί ΠΑΣΟΚ και επί Σύριζα μέσα σε 25 εικόνες!

kontopidis-siriza-vs-pasok

agrotes siriza aggouria.net astia status facebook asties ikones diamantidisasties eikones basket basket eksoxiko sef eikones berbatov aggouria.net asties ikones aggouria.neteikones suriza pasok eurovision 2016 eurovision rakitzis aggouria.net facebook asties eikones

 

kalokairi pasok suriza apopsis surizalafazanis pasok siriza mat astunomia ksilo mpouzoukia siriza pasok pasok - siriza pasxa pasok suriza poutin tsipras premier league funny picturesproino fotografiesvasilis leventis asties ikonesposts social media

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!