Οι χίπστερς το πήγαν σε άλλο επίπεδο… πιο λουλουδάτο (εικόνες)

Η νέα μόδα των χίπστερς…..Οι άντρες αγαπούν τα μούσια και οι γυναίκες τα λουλούδια..Έτσι ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με λουλούδια στο μούσι;Αφού το κάνει ο John Lennon…. γιατί όχι και αυτοί;

 

John Lennon λουλούδια

Προσπαθώντας προφανώς να αναπαραστήσουν τα παιδιά των λουλουδιών δημιουργούν τη νέα τάση… Λουλούδια στα μούσια. Ο κάθε ένας έχει το δικό του στυλ. Άλλος απλές μαργαρίτες, άλλος αγριολούλουδα, άλλος ταπεινά χαμομηλάκια…. Το μόνο πρόβλημα που έχουν να αντιμετωπίσουν είναι τα έντομα.. Ας ελπίσουμε να μην έχουν αλλεργία γιατί όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες δεν το κάνουν για φωτογράφιση μόδας μόνο αλλά κάποιοι ποστάρουν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα.

Απολαύστε τη νέα τάση των χίπστερς…


λουλούδια στα μούσια aggouria.net n (1) λουλούδια στα μούσια aggouria.net n (1) λουλούδια στα μούσια aggouria.net n (1) Η νέα μόδα των χίπστερς.....Οι άντρες αγαπούν τα μούσια και οι γυναίκες τα λουλούδια..Έτσι ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με λουλούδια στο μούσι;Αφού το κάνει ο John Lennon.... γιατί όχι και αυτοί;Η νέα μόδα των χίπστερς.....Οι άντρες αγαπούν τα μούσια και οι γυναίκες τα λουλούδια..Έτσι ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με λουλούδια στο μούσι;Αφού το κάνει ο John Lennon.... γιατί όχι και αυτοί;Η νέα μόδα των χίπστερς.....Οι άντρες αγαπούν τα μούσια και οι γυναίκες τα λουλούδια..Έτσι ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με λουλούδια στο μούσι;Αφού το κάνει ο John Lennon.... γιατί όχι και αυτοί;Η νέα μόδα των χίπστερς.....Οι άντρες αγαπούν τα μούσια και οι γυναίκες τα λουλούδια..Έτσι ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με λουλούδια στο μούσι;Αφού το κάνει ο John Lennon.... γιατί όχι και αυτοί;Η νέα μόδα των χίπστερς.....Οι άντρες αγαπούν τα μούσια και οι γυναίκες τα λουλούδια..Έτσι ποια γυναίκα δεν θα ήθελε έναν άντρα με λουλούδια στο μούσι;Αφού το κάνει ο John Lennon.... γιατί όχι και αυτοί; Οι χίπστερς το πήγαν σε άλλο επίπεδο aggouria.net λουλούδια στα μούσια aggouria.net n (4) Οι χίπστερς το πήγαν σε άλλο επίπεδο aggouria.net Οι χίπστερς το πήγαν σε άλλο επίπεδο aggouria.net Οι χίπστερς το πήγαν σε άλλο επίπεδο.

Κράτα το

Κράτα το

Κράτα το

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!