Σοκαριστικό video από την Peta για το Animal Testing!

Είτε είσαι από εκείνους που στηρίζουν τα δικαιώματα των ζώων, είτε όχι, μετά από αυτό το video της Peta για το animal testing θα αλλάξεις σίγουρα γνώμη!

H PETA  είναι μια αμερικανική οργάνωση για τα δικαιώματα των ζώων. Η συγκεκριμένη μη κερδοσκοπική εταιρεία η οποία έχει τρία εκατομμύρια μέλη και υποστηρικτές, είναι η μεγαλύτερη ομάδα σε όλο τον κόσμο για την υποστήριξη των δικαιώματα των ζώων.

 

Το σλόγκαν της είναι ότι τα ζώα δεν είναι δικά μας για να τα φάμε, να τα φορέσουμε και να πειραματιστούμε επάνω τους, όπως επίσης και για να τα χρησιμοποιούμε για την ψυχαγωγία μας.

 

Τώρα επέστρεψε με αυτό το σοκαριστικό βίντεο το οποίο αφορά τις επιπτώσεις του animal testing, σε όλα αυτά τα ζωάκια.

Προφανώς και γνωρίζεις ότι όταν μιλάμε για animal testing, εννοούμε την διαδικασία κατά την οποία δοκιμάζονται διάφορα προϊόντα (κυρίως καλλυντικά), στις ευαίσθητες περιοχές των ζώων. Με ποιο σκοπό; Να μην επηρεάσουν το δέρμα σου!

Και γιατί το δικό σου δέρμα είναι πολυτιμότερο από την ζωή τους; Η τεχνολογία εξελίσσεται, άρα θα υπάρχει τρόπος να βρούνε άλλη λύση για το πρόβλημα τους.

Στο συγκεκριμένο βίντεο θα δεις μαϊμούδες να παλεύουν για να ξεφύγουν και να ουρλιάζοντας με τρόμο, σκυλάκια να κάνουν σαν τρελά κάνοντας κύκλους και άλλα πολλά συγκλονιστικά στιγμιότυπα.

Το βίντεο ονομάζεται “Animal testing σε 60 δευτερόλεπτα” και αποκαλύπτει την τρομακτική πραγματικότητα των πειραμάτων που γίνονται στα ζώα.

Σκοπός τους είναι να καταφέρουν να μαζέψουν από δωρεές 250,000 δολάρια μέχρι πριν τις 31 Οκτωβρίου, για να σταματήσουν όλα αυτά τα βάρβαρα πειράματα!

Τα ζώα στην τελική έχουν γεννηθεί για να είναι ελεύθερα, με ποιο δικαίωμα εμείς τα κλειδώνουμε μέσα σε εργαστήρια και σαν να μην φτάνει αυτό προκαλούμε και τον θάνατο τους;

Δες το video και θα καταλάβεις γιατί όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε να σταματήσει αυτή η κατάσταση!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!