3 Φοβερά σημεία από Νορβηγία Κυριακή 18-7-2021

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται το πρωτάθλημα Νορβηγίας, έχοντας φτάσει ήδη στη 13η αγωνιστική και κάποιες ομάδες έχουν δείξει ήδη τα “δόντια” τους για τα…καλά.

Τρεις αναμετρήσεις έχουμε κρατήσει και από εδώ ξεκινώντας από το ΚρίστιανσουντΣάντεφιορντ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά και βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι είναι στην 10η θέση με 15 βαθμούς. Η Κρίστιανσουν είναι δυνατή στην έδρα της και σε συνδυασμό με τις απουσίες που θα έχει η Σάντεφιορντ, θεωρούμε πως έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

Δεύτερος αγώνας το Στρομγκόντσεντ – Στάμπαεκ. Η Στάμπαεκ έχει φοβερό πρόβλημα στην άμυνα, αφού δέχεται με ευκολία γκολ, από την άλλη οι γηπεδούχοι έχουν πραγματοποιήσει τρεις νίκες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και οι τρεις είναι στην έδρα τους. Περιμένουμε κάτι τέτοιο να επαληθευθεί και τώρα και έτσι κρατάμε τον άσο.

Τελευταίο ματς αυτό ανάμεσα στη Λίλεστρομ και τη Μόλντε. Η Λίλεστρομ βρίσκεται στη μέση του βαθμολογικού πίνακα με 17 βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι οδηγούν την κούρσα έχοντας κατακτήσει 29 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από την δεύτερη Μπόντο Γκλιμτ. Η εμπειρία της Μόλντε και το γεγονός πως θέλει να πάρει διαφορά από τους διώκτες της για την κατάκτηση του τίτλου μας οδηγούν στο καλοπληρωμένο δίπλο.

Προγνωστικά στοιχήματος Νορβηγίας Κυριακή 18/7/2021

Κρίστιανσουντ – Σάντεφιορντ  1

Στρομγκόντσεντ – Στάμπαεκ  1

Λίλεστρομ – Μόλντε  2

Δείτε επίσης: Τριάδα φωτιά από Δανία Κυριακή 18/7/2021

Φυσικά μην ξεχνάτε και τις φανταστικές προσφορές στη novibet.gr

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!