Έχεις ξανά δει τρακτέρ με V12 και 1000 HP;

Ναι πολύ καλά διάβασες κι όμως υπάρχει τρακτέρ το οποίο είναι τόσο γρήγορο, όσο και ένα αυτοκίνητο και μάλιστα από τα πιο γρήγορα, μιας και έχει 1000 άλογα.

Σίγουρα δεν έχουμε ξανά δει κάτι παρόμοιο. Όλοι ξέρουμε ότι τα τρακτέρ είναι πολύ αργά, αλλά αυτό εδώ είναι η απόδειξη πως όταν ο άνθρωπος έχει θέληση μπορεί να κάνει τα πάντα.

Έχει έναν κινητήρα V12 38,8 λίτρων, τον οποίο τον πήραν από ένα τανκ και τον ενσωμάτωσαν στο εν λόγο όχημα.

Όπως μπορείς να καταλάβεις ο λόγος που σχεδιάστηκε είναι για να σκίζει τα χώματα με την ταχύτητα του. Φαντάσου μόνο τον αγρότη που θα το έχει στην κατοχή του, θα κάνει όλες του τις δουλειές σε κλάσματα του δευτερολέπτου.

Απίστευτο έτσι; Υπάρχει όμως και απόδειξη για την ταχύτητα του και βρίσκεται στο video που ακολουθεί.

trakter aggouria.net

Με το που ξεκινάει το βίντεο σε προϊδεάζει λίγο για το τι θα δεις και μόνο από τον ήχο που κάνει μόλις παίρνει μπρος, αλλά και από το μαρσάρισμα.

Όσο για την στιγμή που ανοίγει το γκάζι, όλοι μας προσέξαμε την ταχύτητα με την οποία ξεκίνησε, μιας και από την επιτάχυνση σηκώθηκε στις δύο πίσω ρόδες, πράγμα απίστευτο αν σκεφτούμε και το βάρος του.

trakter tank aggouria.net

Άλλη μια τρομερή και αρκετά έξυπνη πατέντα λοιπόν, είναι και αυτή εδώ. Τι άλλο θα πρέπει να περιμένουμε τώρα; Για να δούμε!

Εσένα πως σου φάνηκε αυτή η ιδέα;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!