18 Τύποι ανδρών που θα συναντήσεις στο γυμναστήριο!

Όποιος έχει πάει έστω 2-3 φορές στο γυμναστήριο θα έχει ξεχωρίσει μερικά περίεργα τυπάκια εκεί μέσα. Ποιοι είναι όμως οι τύποι ανδρών που σίγουρα θα σου τραβήξουν την προσοχή;

Σε όλους μας έχει συμβεί να προσπαθούμε να μην γελάσουμε ή ακόμη και να μην κοιτάξουμε επίμονα κάποιον ο οποίος τραβάει όλα τα βλέμματα επάνω του στο γυμναστήριο.

Και το κακό είναι ότι δεν είναι μόνο ένας άντε και δύο αλλά 18 παρακαλώ. Ok, θα μου πεις δεν πρόκειται να τους πετύχεις όλους μαζί, αλλά και πάλι είναι πολλοί αλλά σκόρπιοι.

Το πιο κλασικό παραδείγματα είναι ο φωνακλάς. Ναι ξέρεις, αυτός που ακόμη και όταν σηκώνει τα 4κιλα βαράκια βγάζει κραυγές, ενώ η τύπισσα δίπλα του με τα 6κιλα χαμογελάει και στον καθρέφτη.

Επίσης, πως τυχαίνει την μέρα που δεν είσαι και στα τρελά κέφια πάντα δίπλα σου να βρίσκεται και ένας sprinter, απλά και μόνο για να σου υπενθυμίσει ότι σέρνεσαι. Άσχετα αν εσύ τρέχεις χαλαρά για μια ώρα, ενώ εκείνος για ένα τέταρτο.

Καλά και παραλίγο να ξεχάσω και τον υπέρτατο Mr. Selfie, αυτόν που μόλις μπει στο gym θα κάνει check in στο Facebook, αφού πρώτα έχει βγάλει ένα σωρό selfie φωτογραφίες σε όλα τα όργανα και τους καθρέφτες, τονίζοντας τα “ποντίκια” του.

Ο χειρότερος όμως για μένα είναι αυτός που θα του μιλήσεις κατά λάθος μια φορά και μετά δεν θα ξέρεις που να κρυφτείς για να γλιτώσεις από την φλυαρία του.

Τέλος, ο master όλων είναι ο τραγουδιάρης. Αυτός που έχει τέρμα την μουσική στο mp3 του και δεν μασάει μία και τραγουδάει ασταμάτητα. Και η καλύτερη του στιγμή είναι όταν πιάνει τις ψηλές και τρελαίνεται με την πάρτη του που τα κατάφερε. Απλά respect!

Ας τους δούμε όμως όλους μαζί γιατί υπάρχουν άλλοι τόσοι και ακόμη περισσότεροι!

Εσύ πόσους από αυτούς έχεις συναντήσει και ποιοι είναι αυτοί που σε κάνουν να κλαις από τα γέλια;

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!