Τα 16 πιο περίεργα και αστεία πορτρέτα εγκυμοσύνης!

Η εγκυμοσύνη είναι η πιο ξεχωριστή στιγμή για την ζωή μιας γυναίκας. Γι’ αυτό και όλες θέλουν να απαθανατίζουν αυτή τη στιγμή βγάζοντας μοναδικά πορτρέτα εγκυμοσύνης με τους συντρόφους τους ή ακόμη και μόνες τους!

Είναι ένα είδος οικογενειακής φωτογραφίας και αυτό όπως έχουμε δει κι άλλες φορές στο παρελθόν δεν σημαίνει πάντα ότι το αποτέλεσμα είναι και το καλύτερο. Υπάρχουν κάποιες αρκετά παράξενες οικογένειες που μόνο φυσιολογικές φωτογραφίες δεν συνηθίζουν να βγάζουν.

Όσο όμορφο κι αν ακούγεται λοιπόν το να θέλει μια μέλλουσα μανούλα να αποτυπώσει αυτή την όμορφη στιγμή σε ένα φωτογραφικό χαρτί, δεν είναι πάντα τόσο εύκολο.

Αν ο φωτογράφος δεν έχει έμπνευση το αποτέλεσμα δεν θα είναι και το καλύτερο δυνατό. Το ίδιο ισχύει βέβαια και για περιπτώσεις που το ζευγάρι έχει μια φαεινή τρελή ιδέα, σαν αυτές που θα δες στην συνέχεια! Δες ακόμη τις 18 πιο αποτυχημένες οικογενειακές φωτογραφίες!

 

Οι πιο παράξενες ιδέες για πορτρέτα εγκυμοσύνης!

asteies fotografies mamades asteies manades asteio zeugari astia portreta egkimosinis asties ikones egkuos asties kalokairines ikones egkuos gunaika photos fotografies egkimosini fotografisi egkimosini paraksenes oikogeniakes fotografies paraksenoi goneis paraxena zeugaria aggouria.net perierges eikones aggouria.net perierges mamades portreta egkumosinis aggouria.net trela zeugaria

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!