Λες να είναι αυτό… το ραντεβού που όλοι οι άντρες θέλουν;

Έχεις σκεφτεί ποτέ να βγεις ραντεβού στα τυφλά και σκέφτεσαι το τι μπορεί να αντιμετωπίσεις; Κάποιοι το τόλμησαν και το αποτέλεσμα ήταν απλά μοναδικό, χωρίς να το περιμένουν!

Στις μέρες μας που όλοι είναι αγκαλιά με ένα κινητό και κολλημένοι στο Facebook, όπως όλοι μας γνωρίζουμε είναι σχετικά δύσκολο να κάνεις μια κίνηση εκεί έξω στον πραγματικό κόσμο, ώστε να βγεις και να γνωρίσεις κάποιον ή έστω δεν προσπαθούμε πλέον αρκετά.

Άρα οι περισσότεροι επιλέγουν να συνομιλούν μέσα από το διαδίκτυο και να κλείνουν ραντεβού με ανθρώπους που δεν έχουν ξανά συναντήσει. Κάτι ανάλογο συνέβη και σε αυτούς τους 6 άντρες που θα δούμε στο βίντεο που ακολουθεί, όπου άλλο περίμεναν και άλλο έγινε τελικά με την πανέμορφη ξανθιά γυναίκα που εμφανίστηκε στο καφέ που ήταν η συνάντηση τους.

Δες το video και πες μου τι θα έκανες εσύ αν βρισκόσουν στην θέση τους!

Η Prestin Persson, η οποία είναι η όμορφη ξανθιά γυναίκα του βίντεο, είναι μία επαγγελματίας κασκαντέρ οδηγός αυτοκινήτων και μαζί με τους συνεργάτες της έστησαν αυτό το show για το Speed Dating Prank, όπου γίνονται φάρσες.

Στην αρχή παρουσιάστηκε στο καφέ και συνομιλούσε με τα υποψήφια θύματα, μέχρι την στιγμή που τους πρότεινε να φύγουν με το αυτοκίνητο της. Μόλις μπήκαν λοιπόν στο αυτοκίνητο τους ενημέρωσε ότι δεν ξέρει να οδηγεί καλά και εκεί πολλοί κόλλησαν.

Προσπάθησε βέβαια να τους κάνει να ξεχαστούν ρωτώντας διάφορα για τα χόμπι που έχουν. Το καλύτερο όμως ήταν όταν ο ένας από αυτούς της δήλωσε ότι λατρεύει την περιπέτεια και στην ουσία ήταν εκείνος που φοβήθηκε περισσότερο με την εξέλιξη της οδήγησης της.

[adrotate banner=”12″]

Εκεί που πήγαινε αργά και με την ίδια ταχύτητα, έστριψε σε έναν άδειο χώρο και άρχισε να τρέχει σαν τρελή κάνοντας σπινιαρίσματα και “κωλιές”.

Τα πρόσωπα των ανυποψίαστων αντρών άλλαξαν εντελώς και η έκπληξη ήρθε από αυτόν που φαινομενικά ήταν ο πιο ξενέρωτος, ο οποίος το γούσταρε τρελά, ενώ όλοι οι άλλοι όχι και τόσο.

Βέβαια, ανακουφίστηκαν όταν τους είπε ότι αυτό όλο ήταν μια καλοστημένη φάρσα και ότι υπήρχαν παντού κάμερες.

Πως θα αντιμετώπιζες εσύ ένα τέτοιο σκηνικό, αν την έβλεπες να τρέχει έτσι;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Αστεία Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!