Προβλέψεις στοιχήματος Κυριακή 5-6-2022

Γεμάτο δράση είναι το ποδοσφαιρικό κουπόνι και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν επιλέξει τα καλύτερα σημεία της ημέρας.

Κόσσοβο – Ελλάδα: Σπουδαίο διπλό πήρε το Κόσσοβο στην έδρα της Κύπρου τη Πέμπτη, αφού επικράτησε με 2-0 σκορ. Εξαιετική παρουσία είχε και η Έλλαδα στο Μπέλφαστ, και νίκησε τη Βόρεια Ιρλανδία με 1-0. Αμφότερες έχουν ανεβασμένη ψυχολογία, καμία δεν θα θέλει να χάσει οπότε θα πάμε με το under 2.5.

Βουλγαρία – Γεωργία: Η Βουλγαρία αν και πρηγήθηκε στο σκορ κόντρα στα Σκόπια, τελικά δέχθηκε ένα τέρμα στο δεύτερο ημίχρονο και έμεινε στο 1-1. Από την άλλη, η Γεωργία δεν συνάντησε την παραμικρή αντίσταση απέναντι στο αδύναμο Γιβραλτάρ και νίκησε εύκολα με 4-0 εντός έδρας. Παρουσιάζουν πολύ καλό πρόσωπο οι φιλοξενούμενοι, έχουν τον τρόπο να φύγουν από το μάτς χωρίς να χάσουν.

Δείτε επίσης: Οι 4 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Κύπρος – Βόρεια Ιρλανδία: Δεν ξεκίνησε καλά οι γηπεδούχοι στον θεσμό, αφού ηττήθηκαν 2-0 από το Κόσσοβο στο πρώτο ματς. Λίγα πράγματα και για τους φιλοξενούμενους, πο δίκαια γνώρισαν την ήττα από την Εθνικής και μάλιστα εντός έδρας. Δύσκολη αναμέτρηση για προγνωστικά, θα δώσουμε όμως ένα μικρό προβάδισμα στο διπλό, λόγω της ποιότητας που διαθέτει η Β. Ιρλανδία.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Κυριακή 5/6/2022

Κόσσοβο – Ελλάδα  under 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Βουλγαρία – Γεωργία  Χ2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Κύπρος – Βόρεια Ιρλανδία  2 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Betsson: Κάθε μέρα μια νέα προσφορά, δες την σημερινή προσφορά εδώ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!