Προσπάθησε να μετακινήσει έναν αλιγάτορα από τον δρόμο… (βίντεο)

Ένας μεθυσμένος άντρας Προσπάθησε να μετακινήσει έναν αλιγάτορα που βρέθηκε στη μέση του δρόμου..

Το αποτέλεσμα ήταν μόνο 80 ράμματα… Η παρέα γύριζε από διασκέδαση προφανώς όταν είδαν πως κάτι τους εμπόδιζε τον δρόμο. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο διαπίστωσαν για έναν αλιγάτορα. Άγνωστο βέβαια πως ένα τέτοιο ερπετό βρέθηκε καταμεσής του δρόμου. Τα μέλη της παρέας αποφάσισαν να βγάλουν τα πουκάμισα τους για να καλύψουν τα μάτια του ζώου ώστε η μετακίνηση του  να γίνει πιο εύκολη. Το αποτέλεσμα ήταν το ζώο να τος “μαστιγώσει” αρκετές φορές με την ουρά του και να δαγκώσει τον έναν που ευτυχώς τη γλίτωσε μόνο με 80 ράμματα.

Προσπάθησε να μετακινήσει έναν αλιγάτορα Το αποτέλεσμα ήταν μόνο 80 ράμματα... Η παρέα γύριζε από διασκέδαση προφανώς όταν είδαν πως κάτι τους εμπόδιζε τον δρόμο. Κατεβαίνοντας από το αυτοκίνητο διαπίστωσαν για έναν αλιγάτορα. Άγνωστο βέβαια πως ένα τέτοιο ερπετό βρέθηκε καταμεσής του δρόμου. Τα μέλη της παρέας αποφάσισαν να βγάλουν τα πουκάμισα τους για να καλύψουν τα μάτια του ζώου ώστε η μετακίνηση του  να γίνει πιο εύκολη. Το αποτέλεσμα ήταν το ζώο να τος "μαστιγώσει" αρκετές φορές με την ουρά του και να δαγκώσει τον έναν που ευτυχώς τη γλίτωσε μόνο με 80 ράμματα.

Αυτά είναι τα αποτελέσματα του να είσαι μεθυσμένος….. Απλά μπορούσαν να ειδοποιήσουν τις τοπικές αρχές και να κάνουν τη δουλεία τους…Το περιστατικό βιντεοσκόπησε ένας περαστικός.

Δείτε το βίντεο..

[ot-video type=”vimeo” url=”https://vimeo.com/98913219″]

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!