Προγνωστικά στοιχήματος Τρίτη 01/09/2015 από αναγνώστη!

Καλημέρα σε όλους και καλό μήνα. Eίναι η πρώτη φορά που μοιράζομαι τις σκέψεις μου μαζί σας. Καταρχάς να συστηθώ.

Με λένε Παναγιώτη και ασχολούμαι με το στοίχημα τα τελευταία 5 χρόνια. Ελπίζω με τις προτάσεις μου να σας δείξω τον δρόμο προς το ταμείο.

Δυστυχώς για σήμερα έχουμε κατά κύριο λόγο μόνο κύπελλο Αγγλίας. Έχω επιλέξει μερικά παιχνίδια τα οποία αξίζουν την προσοχή μας και ίσως μας πληρώσουν!

 

 

688. ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ 21:45

Αμφότερες έχουν ξεκινήσει με τον χειρότερο τρόπο. Από τη μία η Μίλγουολ μετράει 4 ήττες και 1 ισοπαλία στα 5 τελευταία παιχνίδια και από την άλλη η Πιτέρμπορο 1 νίκη 1 ισοπαλία και 3 ήττες. Πιστεύω πως και οι δύο ομάδες θα παίξουν για την πρόκριση και παρόλο που το over 2.5 “εννοείται” από τους bookers εγώ θα πάω στο under 2.5 μιας και οι δύο αντίπαλοι θα παίξουν συγκεντρωμένα με σκοπό την νίκη, καθώς κανείς δεν θέλει περαιτέρω απώλειες.

 

689. ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 21:45

Οι αποδόσεις γι’αυτό το παιχνίδι είναι μοιρασμένες και πιστεύω ότι η κόντρα της Νορθάμπτον έχει μία βάση. Πρώτα απ’όλα υπάρχει διαφορά μιας ολόκληρης κατηγορίας ανάμεσα στις δύο ομάδες (Κολτσέστερ 1η κατηγορία-Νορθάμπτον 2η). Η Κολτσέστερ δεν τα πάει και τόσο καλά, οπότε κατά τη γνώμη μου αυτή είναι η ευκαιρία της να ξαναπάρει μπρος (έχει 4 ήττες και 1 νίκη στα 5 τελευταία ματς). Η Νόρθαμπτον η οποία τα πηγαίνει λίγο καλύτερα, αλλά δεν μου γεμίζει το μάτι, πιστεύω πως εύκολα θα καταφέρει να κάνει την γκέλα. Θα επιλέξω το 2 με μια μικρή επιφύλαξη.

 

693 ΓΕΟΒΙΛ-ΜΠΑΡΝΕΤ 21:45

Εδώ θα μιλήσω καθαρά στατιστικά. Η Γέοβιλ στα 5 τελευταία εντός έδρας μετράει 3 no goal και 3 over 2.5. H Μπρνέτ στα 5 τελευταία εκτός έδρας μετράει 4 goal/goal και 2 over 2.5. Τα παραπάνω στατιστικά θα με οδηγήσουν στο να επιλέξω τα 2-3 τέρματα.

Ποντάρισμα:
ΜΙΛΓΟΥΟΛ-ΠΙΤΕΡΜΠΟΡΟ Under 2.5 @1,78 (ΟΠΑΠ)
ΝΟΡΘΑΜΠΤΟΝ-ΚΟΛΤΣΕΣΤΕΡ 2 @2,80 (ΟΠΑΠ)
ΓΕΟΒΙΛ-ΜΠΑΡΝΕΤ 2-3Goals @1,63 (ΟΠΑΠ)
Συνολική απόδοση: 8,12

Καλή τύχη και καλή σας μέρα!

By Panagiotis T.

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!