Προγνωστικά Στοιχήματος (Σάββατο 06-09-14)

Ένα αγωνιστικό Σαββατοκύριακο ξεκινάει ξανά με πολλά ματς ποδοσφαίρου και πολλά προγνωστικά για το στοίχημα. Πάμε λοιπόν να αναλύσουμε τις ομάδες και να δούμε αν αξίζει να ποντάρουμε, γιατί ακόμη είναι αρχή και πρέπει να είμαστε προσεκτικοί.

 

 

Λοιπόν έχουμε και λεμέ,

ΛΟΥΤΟΝ – ΠΛΙΜΟΥΘ

Η Λούτον δεν έχει ακόμη καμιά νίκη στο αγωνιστικό της άλλα και η Πλιμουθ δεν μας έχει δείξει τίποτα καλύτερο. Προσωπικά εγώ θα το αποφύγω, άλλα όποιος θέλει μπορεί να ρισκάρει στο Χ ημίχρονο ή Χ τελικό, αν θέλεις πιο πολλά κέδρη συνδύασε τα. Εγώ πάντως θα μείνω μακριά.

 

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ – ΓΕΟΒΙΛ

Η Μπράντφορντ ξεκίνησαν καλά σε αντίθεση με την Γεοβιλ που δεν έχει δείξει τίποτα ιδιαίτερο, άσε που το μέλλον του προπονητή είναι αβέβαιο οπότε καλό βλέπω τον άσσο. (2.08)

 

ΜΠΡΙΣΤΟΛ ΣΙΤΙ – ΣΚΑΝΘΟΡΠ

Εδώ θα προτιμήσω τους γηπεδούχους που έχουν δώσει πολύ καλή εικόνα, εξάλλου η Σκανθορπ έχει και ελλείψεις οπότε Άσσο.   (1.75)

 

ΟΥΕΛΒΑ – ΓΙΑΓΚΟΣΤΕΡΑ

Και οι δυο ομάδες εδώ έχουν ένα θεματάκι με τα τέρματα, οπότε θα προτιμήσω το under σαν καλή επιλογή. (1.55)

 

ΜΠΡΕΣΙΑ – ΛΙΒΟΡΝΟ

Την ίδια άποψη έχω και γι αυτό το ματς, οι ομάδες δεν βρίσκουν συχνά την εστία οπότε και εδώ καλό βλέπω το underρακι. (1.60)

Αυτές ήταν οι απόψεις μου για τις ομάδες, τριάδες δεν δίνω. Ο καθένας κρίνει και εμπιστεύεται το ένστικτο του και ρισκάρει. Αν πάλι εσύ έχεις να προτείνεις καλά σημεία ή θέλεις να μας πεις την τριάδα-τετράδα σου μπορείς να την γράψεις στα σχόλια κάτω, ώστε να την δουν όλοι.

Καλή συνέχεια και καλά ταμεία να έχουμε παιδιά!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!