Προγνωστικά στοιχήματος Γ’ εθνικής (Κυριακή 12/10/2014)

Εχουν ανοίξει μία εβδομάδα πριν την Γ Εθνική όλο το κουπόνι τους στην νόμιμη στοιχηματικη (www.betsonic.com) όσοι είναι άνω των 18 ετών

Οποιος θέλει μπόνους, δίνουν ως (100 ευρώ) και πληρώνουν άμεσα εντος 1-2 ημερων!  απλά κι αυτό ίσως είναι το δυνατό όπλο μας καθώς 3 παιχνίδια τα εντοπίσαμε με λάθος αποδόσεις !

Παίζονται από σήμερα προτού οι αποδώσεις αντιστραφούν. Και φυσικά όταν κι αν ανοίξουν οι υπόλοιπες εταιρίες Γ εθνική οι αποδώσεις δεν θα αξίζουν, οπότε γραφόμαστε από σήμερα και παίζουμε εκεί τα παρακάτω και όποια άλλα σας κάνουν κλικ.

 

 

orfeas-eleu8eroupolis-logo

Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης  Διπλό @2.00 απόδοση

Ο Ορφέας Ελευθερούπολης φέτος έχει ενισχυθεί πάρα πολύ σημαντικά και η ομάδα βλέπει μέχρι και άνοδο σε έναν πολύ δύσκολο όμιλο. Ο Άρης Ακροποτάμου μπορεί να ξεπεραστεί πολύ εύκολα, έχει τραυματισμούς και η ομάδα δεν τραβάει. Δεν περιμέναμε πάνω από 1.50 απόδοση να πληρώνει το διπλό. Όσο πληρώνει 1.60+ το αγοράζουμε και στο 2.00+ το αγοράζουμε με χίλια. Διπλό απόδοση(2.00)

 

pirsos-grebenon

Πυρσος Γρεβενών – Ρήγας Φεραίος  Ασσος @1.98 απόδοση

Στα μάτια μας και βάση αγωνιστικής δύναμης αλλά και αναμετρήσεων τελευταίων ο άσσος θα έπρεπε να είναι κοντά στο 1.60 απόδοση, αυτή την στιγμή με την τιμή αυτή ειναι value και χωράει σε μονά και σε παρολί δελτίο μας. Ασσος απόδοση(1.98)

 

kastoria

Δοξα Δράμας – Καστοριά  Διπλο @2.40 απόδοση

Οι αποδόσεις εδώ ειναι σωστές, αλλά δεν έχουν υπολογίσει ότι στην Καστοριά οι Γουναράδες πρέπει να γυρίσουν με την νίκη αν δεν θέλουν να έχουν από νωρίς προβλήματα με τις απώλειες βαθμών σε εύκολα φαινομενικά παιχνίδια όπως αυτό με την Δράμα εκτός.

Και λέμε εύκολα, καθότι η Δράμα φέτος έχει ξεκινήσει με πάρα πολλά προβλήματα όχι μόνο τραυματισμών αλλά και αγωνιστικά, και θέλει αρκετά παιχνίδια στα πόδια της ώστε να μπορέσει να πάρει από οποιονδήποτε αντίπαλο βαθμό.

Ελπίζουμε αυτή η ιστορική ομάδα αγωνιστικά να μπορέσει από την μέση της χρονιάς και μετά ή νωρίτερα να έχει δέσει και να μην πέσει από την Γ εθνική, καθώς με την εικόνα της ως τώρα δείχνει από τα επικρατέστερα φαβορί για υποβιβασμό, ενώ αντίθετα η Καστοριά με την ενίσχυση της δείχνει ότι χτυπάει 5άδα πρώτων θέσεων. Διπλο απόδοση(2.40)

 

 

Και οι παρακάτω ΜΠΟΜΠΕΣ που αξίζουν να παιχτούν!

 

leufkadia-leukadia-aggouria.net

Οπουντιος Μαρτίνου – Λευκαδιά  Λευκαδιά Διπλο @7.80 απόδοση

Οι γηπεδούχοι αντιμετωπίζουν ένα κάρο τραυματισμούς όπως μαθαίνουμε και θα συμπληρωθούν από 2-3 νεαρούς σε βασικές κεντρικές θέσεις. Η Λευκαδιά χρειάζεται τους βαθμούς. Πάμε στο Χ ( ισοπαλία ) στο 4.30 και στο Διπλο στο 7.80 καθώς έχουν πολύ μεγάλη τύχη να επαληθευτούν ! Διπλο απόδοση(7.80)

 

panseraikos

Θύελλα Φυλώτα – Πανσερραικός – Ισοπαλία @4.00 απόδοση

Η Θύελλα διαθέτει μία πάρα πολύ ισχυρή έδρα και ο Πανσερραικός το γνωρίζει πάρα πολύ καλά.Κανονικά θα πηγαίναμε στο διπλό αλλά η απόδοση δεν αξίζει καθότι ο Πανσερραικός τα τελευταία παιχνίδια στην άκρη του νήματος κέρδισε το παιχνίδι καθότι ήταν τυχερός διότι λόγω των τραυματισμών ακόμη η ομάδα κάνει συνεχώς αλλαγές.

Θα ανεβούν κατηγορία, θα πάρουν το αποτέλεσμα που θέλουν, αλλά από την Θύελλα Φυλώτα δεν περνάνε εύκολα. Πάμε με την ισοπαλία !

Εμείς προσωπικά τα παίζουμε μονα τα παιχνίδια και κάνουμε και ενα συστηματακι με δυάδες. Καλή επιτυχία σε ότι επιλέξετε από αυτα ή άλλα παιχνίδια από το κουπόνι της Γ Εθνικής που παρέχουν. Ισοπαλία απόδοση(4.00)

 

Άρης Ακροποτάμου – Ορφέας Ελευθερούπολης Διπλό απόδοση(2.00)

Πυρσος Γρεβενών – Ρήγας Φεραίος Ασσος απόδοση(1.98)

Δοξα Δράμας – Καστοριά Διπλο απόδοση(2.40)

Bombes

Οπουντιος Μαρτίνου – Λευκαδιά Λευκαδιά Διπλο απόδοση(7.80)

Θύελλα Φυλώτα – Πανσερραικός – Ισοπαλία απόδοση(4.00)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!