Προγνωστικά για το στοίχημα (Τετάρτη 20-08-14)

Καλησπέρα σε όλον τον κόσμο δεν έχω ακόμα εικόνα για τα χθεσινά προγνωστικά του στοιχήματος πιστεύω να πήγαμε καλά…πάμε στο σήμερα όμως!

Πρώτο ματς που θα σταθούμε. ..ΑΑΛΜΠΟΡΚ-ΑΠΟΕΛ

Μια ΑΑΛΜΠΟΡΚ λοιπόν με καλό σύνολο σοβαρή και από την άλλη το αποελ κλασική κυπριακή ομάδα με μια καλή μεταγραφή του de vinsenti από τον ολυμπιακό και γενικότερα πιστεύω ότι θα πάει για το 0 πίσω και ότι βγει μπροστά…Under (1,57) από εκεί ξεκινάω με πιθανά σκορ 2-0 ή 1-1

ΛΙΛ-ΠΟΡΤΟ το άλλο ζευγάρι που θα μας απασχολήσει οι λιλουα από ότι έχουν δείξει στις πρώτες αγωνιστικές του sapiona δείχνει μια μέτρια ομάδα από την άλλη η Πόρτο έχει καρτατησει τον κορμό τις και έχει και φανέλα για τέτοιες έδρες. ….διπλό (2,75) με κάλυψη στο Χ και πιθανό g/g

 

Δες περισσότερα προγνωστικά για το στοίχημα εδώ! 😉

 

Πάμε τώρα και στην Βραζιλία όπου και εκεί πιστεύω ότι προκυπτουν επιλογές  

Στην Βραζιλία λοιπόν συναντάμε το σαντος – Ατλέτικο Παραναένσε  μια Ατλετικο μέτρια ομάδα όχι κάτι αμάν και τι και από την άλλη μια σαντος που μετά την απόκτηση του robinho της έχει ανοίξει η όρεξη για τα καλά άσσος λοιπόν (1.75)

Σπορτ ρεσιφε παλμειρας νεοφοτιστες και οι δύο με την Σπορτ ανεβασμένη και από την άλλη την παλμειρας που δεν πατάει καλά. .έχασε και στο ντέρμπι του Σάο Πάολο γενικά δεν είναι καλά πίσω είναι χάλια αλλά μπροστά είναι καλή. ..Χ (3.15) λοιπόν και διπλό (3.00)

Φιγκειρενσε-μποταφονγκο. Εδώ θα κρατήσουμε το διπλό γιατί η μποταφονγκο είναι ιστορική ομάδα και χρωστάει ένα καλό διπλό μέσα στην έδρα όχι και τόσο δυνατή και παραδοσιακή. .. (2.90)

Επόμενος σταθμός το Πόρτο αλεγκρε με την ιντερνασιοναλ να βρίσκει απέναντι της μια άλλη ιστορική ομάδα την Σάο Πάολο άσσος εδώ γιατί ναι μεν η Σάο Πάολο γενικά έχει καλή ομάδα αλλά δεν θα βρει τα κενά που βρήκε στην άμυνα της παλμειρας (1.80)

Στο δια ταύτα

Μόνα αποδεκτά ή παρολι!

Αποελ under (1.57)

Πόρτο 2 (2,75)

Ιντερνασιοναλ 1 (1.80)

 

 

Μόνα αποδεκτά ή Σύστημα 3.4.5 

Αποελ Χ (3.20)

ΙντερΧ Ημίχρονο 2 τελικό (3.75)

Μποταφονγκο 2 (2.90)

Μ πάτε μποροσοφ Χ (3.15)

Παλμειρας Χ (3.15)

Αν έχεις κάποιο κάλο σημείο γράψε ‘το στα σχόλια κάτω από το άρθρο! 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!