Πως θα ήταν αν άνδρες ανέβαζαν ότι οι γυναίκες στο Instagram!

Είναι γνωστό πως οι γυναίκες ανεβάζουν διαρκώς φωτογραφίες στο Instagram, ακόμη και στις πιο ιδιαίτερες στιγμές τους. Μάλιστα πολλά είναι τα posts τα οποία έχουν γίνει trend και τα ακολουθεί ένα μεγάλο κομμάτι τους.

Αυτά τα trends δεν έχουν δημιουργηθεί απαραίτητα από celebrities, αν και προφανώς εκείνες οι φωτογραφίες είναι που έχουν συζητηθεί περισσότερο και γι’ αυτό εξάλλου υπάρχουν αρκετοί που έχουν κάνει την αναπαράσταση τους, με έναν πιο αστείο τρόπο.

Φανταστείτε όμως πως θα ήταν αν έκαναν ακριβώς το ίδιο και οι άνδρες, ανεβάζοντας ίδιου τύπου φωτογραφίες με τα ανάλογα hashtags. Βασικά, δεν χρειάζεται να φανταστείτε, μιας και φρόντισαν να μας δείξουν το πως θα έμοιαζαν αυτές οι αναρτήσεις.

Δες στην συνέχεια αυτές τις αστείες εικόνες και πες μας την γνώμη σου, για το πως σου φάνηκε η ιδέα τους και τι γνώμη έχεις για όλα αυτά τα “trends”.

 

 

Αστεία αναπαράσταση γυναικείων φωτογραφιών στο Instagram από άνδρες!

Κάποιες από αυτές είναι αρκετά καλές θα έλεγα, ενώ οι περισσότερες έχουν απίστευτο γέλιο. Αλλά ακόμη και αν δεν γελάσεις με τις φωτογραφίες, θα το κάνεις σίγουρα παρατηρώντας τα hashtags και τις λεζάντες που έχουν χρησιμοποιήσει για την κάθε μία.

anaparastasi diasimes fotografies andras cupcakes andras fotografisi thalassa antras mpanio ksirisma antras xalarosi mpanio antres instagram satira antres paralia instagram aggouria.net

 

antres paramoni gamou antrika podia nuxia vapsimo asteies fotografies andres asteies mimiseis social media asteies pozes antres asties eikones instagram diatrofi proino eikones egkimosini asteies eikones follow me eikones fotografies instagram parisi kardashian asties eikones plousia zoi social media

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!