Πως αντιδρούν οι άνθρωποι όταν τους ζητούν να μεταφράσουν ένα μήνυμα μίσους

Σε ένα κοινωνικό πείραμα που έγινε, ένας έγχρωμος άνδρας στην Λιθουανία ζητάει την βοήθεια αγνώστων ώστε να του μεταφράσουν ένα μήνυμα μίσους που έλαβε στο Facebook.

Ο συγκεκριμένος άντρας υποτίθεται ότι μιλούσε μόνο αγγλικά, αλλά το μήνυμα ήταν στα λιθουανικά, οπότε χρειαζόταν την βοήθεια των ντόπιων.

Όταν λοιπόν αρχίζει και ρωτάει τον έναν μετά τον άλλο να του μεταφράσουν αυτό το άσχημο μήνυμα, δύο είναι αυτά που αντιλαμβανόμαστε. Πρώτον στο μήνυμα κάποιος του μιλούσε με πολύ άσχημους χαρακτηρισμούς και δεύτερον κανένας τους δεν άντεχε να μεταφράσει όλα αυτά τα λόγια.

Δες το βίντεο με το πείραμα και πες μου, αν βρισκόσουν εσύ στην θέση τους και έπρεπε να του μεταφράσεις κάτι υπερβολικά άσχημο, τι θα έκανες;

Μπορεί κανένας τους να μην τον γνώριζε προσωπικά, αλλά όλοι τους βρέθηκαν σε απίστευτα δύσκολη θέση όταν είδαν τους χαρακτηρισμούς, όπου όπως φαντάζεσαι οι περισσότεροι αφορούσαν την καταγωγή και το χρώμα του.

koinoniko pirama

Κάποιοι ζήτησαν μέχρι και συγνώμη και αρνήθηκαν να το μεταφράσουν και τον παρακαλούσαν να μην δώσει σημασία, ενώ κάποιες γυναίκες προσπάθησαν να του πουν μέχρι που δάκρυσαν κιόλας!

[adrotate banner=”12″]

Εσύ πως πιστεύεις ότι θα αντιδρούσες;

>> Δες όλα τα άρθρα από το Κοινωνικό Πείραμα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!