Πως αντιδρούν οι άνθρωποι αν έχεις κερδίσει ένα Όσκαρ!

Έχεις ποτέ αναρωτηθεί το πως είναι να έχεις κερδίσει ένα βραβείο Όσκαρ και πως μπορεί να σε αντιμετωπίζουν οι γύρω σου, ακόμη και οι άγνωστοι; Δες στο aggouria.net βίντεο με το συγκεκριμένο κοινωνικό πείραμα και δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου!

Αυτή ήταν μια υπέροχη ιδέα που είχε ο Mark David Christenson, ο οποίος έχει το NewMediaRockstars κανάλι στο YouTube και ανεβάζει διαρκώς πολύ έξυπνα, αστεία και πετυχημένα βιντεάκια.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Mark την ημέρα της μεγαλύτερης τελετής απονομής των βραβείων της χρονιάς, πήρε ένα ψεύτικο Oscar και άρχισε να κάνει βόλτες στους δρόμους του Hollywood και φυσικά τα όσα έζησε δεν μπορούσε ποτέ να τα φανταστεί!

Δες το video και πες μου εσύ τι άλλο θα προσπαθούσες να κάνεις αν έβλεπες ότι ένα Όσκαρ ανοίγει τόσες πόρτες;

[adrotate banner=”12″]

Εννοείται πως και εκείνος για να τραβήξει όλα τα βλέμματα επάνω του άρχισε να πανηγυρίζει και να τρέχει δείχνοντας σε όλους το βραβείο του και φυσικά οι πρώτες αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν!

Πολύς ήταν ο κόσμος που έτρεξε να τον αγκαλιάσει και να βγάλει μια αναμνηστική φωτογραφία μαζί του, ενώ δεν έλειψαν και τα ψεματάκια του τύπου σε είδα στην απονομή και μου άρεσε ο λόγος σου. Βέβαια, εκείνος ήταν τόσο καλά προετοιμασμένος που είχε φτιάξει βίντεο το οποίο τον έδειχνε στην απονομή, αλλά και φωτογραφίες με Photoshop όπου βρισκόταν στο κόκκινο χαλί.

Δεν κατάφερε όμως μόνο αυτό, κέρδισε δωρεάν γεύματα και πράγματα από το ψιλικατζίδικο, ενώ όλοι τον άφηναν να μπει στα μαγαζιά χωρίς καν να πληρώσει είσοδο. Στο τέλος όμως έγινε και το καλύτερο το οποίο τον άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Δείχνοντας το βίντεο της βραδιάς τον άφησαν να πάρει δωρεάν ένα αυτοκίνητο για να το οδηγήσει και η απορία του φυσικά ήταν “Μα καλά ποιος δίνει σε έναν ξένο ένα αυτοκίνητο;”

Συμπέρασμα; Θαμπωνόμαστε πολύ εύκολα από τα δήθεν μεγαλεία των άλλων και θα κάναμε τα πάντα για μια στιγμή αναγνωρισιμότητα, ή μήπως έχω άδικο;

Εσένα ποια είναι η γνώμη σου για τα όσα είδες να συμβαίνουν στο βίντεο;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Διάφορα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!