Πως να ανοίξεις μια κονσέρβα χωρίς ανοιχτήρι!

Έχεις βρεθεί ποτέ σε σημείο να έχεις μια κονσέρβα με φαγητό και να μην μπορείς να την ανοίξεις, επειδή δεν έχεις ανοιχτήρι; Δες εδώ τον πιο εύκολο τρόπο για να το κάνεις!

Αυτό είναι ένα κλασικό φαινόμενο κυρίως για τους φοιτητές, που ποτέ δεν υπολογίζουν το αν έχουν τα απαραίτητα εργαλεία στο σπίτι, όταν αγοράζουν κάτι.

Βέβαια από την άλλη, αυτός ο τρόπος θα σου φανεί απίστευτα χρήσιμος σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε κάποιο κάμπινγκ και απλά έχεις ξεχάσει να πάρεις μαζί σου το ανοιχτήρι σου.

Δες το και λίγο survivor, εσύ τι θα έκανες αν το μόνο που σου είχε μείνει ήταν ένα ντενεκεδένιο κουτάκι με φαγητό και δεν είχες κανένα εργαλείο για να το ανοίξεις, παρά μόνο τα χέρια σου;

Η διαδικασία είναι τόσο απλή που δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί ανθρώπινος νους.

Δες το βίντεο με όλη τη σχετική διαδικασία και θα καταλάβεις σίγουρα ότι δεν έχεις δει πιο εύκολο τρόπο!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να γυρίσεις το μεταλλικό κουτάκι, με την πλευρά που θα άνοιγες κανονικά προς τα κάτω και να το τρίψεις δυνατά επάνω σε μία λεία πέτρα ή σε οτιδήποτε έχει τσιμέντο.

Αφού το τρίψεις αρκετά, έπειτα γύρισε το και πάλι στην κανονική του θέση. Τώρα θα δεις ότι έχει αρχίσει να ξεκολλάει στα σημεία που ήταν ενωμένο.

Τέλος, σιγά σιγά πίεσε το κουτί προσεκτικά γύρω γύρω μέχρι να ανοίξει. Τόσο απλά και τόσο εύκολα, χωρίς καν να χρειαστείς έστω και ένα εργαλείο.

Έχεις περιέργεια να δεις και άλλα πράγματα που θα μπορούσες να κάνεις τόσο εύκολα και απλά; Αν ναι στείλε μου πιο θέμα θέλεις να δεις, κάτω στα σχόλια!

>> Δες όλα τα άρθρα για τα Διάφορα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!