Πήραν το δίπλωμα από 98χρονη οδηγό, όμως αυτό δεν τη σταμάτησε!

Της Πήραν το δίπλωμα οδήγησης επειδή ήταν 98 χρονών, άρα και πολύ μεγάλη για να οδηγεί αυτοκίνητο, όμως δεν υπολόγισαν καλά.

Την λένε Έβελιν και είναι 98 χρονών. κρίθηκε πολύ μεγάλη για να οδηγάει πια αυτοκίνητο ή όπως θα το λέγαμε στην Ελλάδα δημόσιος κίνδυνος. Αυτό ισχύει για πολλούς ηλικιωμένους οδηγούς βέβαια. Η Έβελιν όμως είναι μια άλλη περίπτωση..

Δεν την ενδιέφερε και πολύ το οτι της πήραν το δίπλωμα οδήγησης, αφού έχει ήδη συνταξιοδοτηθεί και περνάει τις περισσότερες ώρες της ημέρας μέσα στο σπίτι της. Αποφάσισε πως και εκείνη όπως και όλοι οι ηλικιωμένοι για να πάει στον μανάβη, στον μπακάλη και γενικά για τα ψώνια της θα χρησιμοποιούσε το λεωφορείο της γραμμής. Άλλωστε είναι κοτσονάτη όπως θα δείτε στο βίντεο.

Η Έβελιν όμως έχει κάποιους γείτονες που δεν κρατιούνται τόσο καλά όσο εκείνη και τους είχε υποσχεθεί πως θα τους εξυπηρετεί η ίδια για τις μετακινήσεις και τα ψώνια τους.. Έτσι λοιπόν πήρε την κατάσταση στα χέρια της που κρατιούνται πολύ καλά πραγματικά και κατέληξε να πραγματοποιήσει μια πάρα πολύ καλή ιδέα!

Αυτή η 98χρονη γυναίκα είναι μια από τις αποδείξεις πως η ηλικία δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένας μόνο αριθμός…

Δείτε το βίντεο:

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!