Οι 20 πιο περίεργες και αστείες πατέντες για πισίνες!

Το καλοκαίρι που η θερμοκρασία χτυπάει κόκκινο ψάχνουμε σαν τρελοί τρόπους για να δροσιστούμε. Φυσικά η καλύτερη λύση είναι η θάλασσα, αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να είμαστε συνέχεια σε κάποια παραλία και λόγω δουλειάς, αλλά και λόγω του ότι πολλές πόλεις δεν βρίσκονται ένα βήμα από την θάλασσα, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει οι κάτοικοι να διανύσουν χιλιόμετρα για να απολαύσουν την αμμουδιά και τα δροσερά νερά μιας παραλίας.

Η εναλλακτική λύση είναι να πας σε κάποια πισίνα, αλλά και πάλι πόσοι έχουν πρόσβαση ή την δυνατότητα να επισκεφτούν μία; Και κάπως έτσι καταλήγουν κάποιοι να βρίσκουν διάφορες πατέντες για πισίνες, ώστε να μπορούν να έχουν μία προσωρινή στο σπίτι τους.

Φυσικά όπως πολύ καλά φαντάζεσαι, το θέαμα είναι αρκετά αστείο και άξιο σχολιασμού, αλλά όπως και να χει τις απολαμβάνουν τόσο οι ίδιοι όσο και τα παιδιά. Στην συνέχεια λοιπόν, μπορείς να δεις τις πιο περίεργες και αστείες πατέντες από όλο τον κόσμο και σίγουρα δεν θα πιστεύεις στα μάτια σου μέχρι που μπορούν να φτάσουν κάποιοι για λίγη δροσιά.

Εσύ θα δοκίμαζες κάποια από αυτές;

 

Αστείες εικόνες με πατέντες για πισίνες από όλο τον κόσμο!

asteies-eikones-aggouria-net

asties-eikones-mora

asties-patentes-aggouria-net diy-jakuzi-aggouria-net diy-pisina-aggouria-net diy-pisina diy-pisines-autokinita exipnes-kalokairines-kataskeyes idees-diaskedasi kalokairina-paixnidia-nero kalokairina-paixnidia-paidia kalokairines-eikones

patentes-kalokairi-drosia

perierges-eikones-aggouria-net perierges-kataskeues-pisina pisina-karotsa-aggouria-net

pisina-lastixo-autokinitou

pisina-party pool-designs prototipes-kataskeues

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!