Ποια αντρικά γυαλιά ηλίου ταιριάζουν στο πρόσωπο σου!

Ήρθε η εποχή που τα γυαλιά ηλίου είναι από τα απολύτως απαραίτητα αξεσουάρ που χρειάζεσαι, στις καθημερινές μετακινήσεις, αλλά φυσικά και στις καλοκαιρινές εξορμήσεις σου.

Μαζί με το αντηλιακό σου, είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις μονίμως μαζί σου, για να προστατευτείς από την ακτινοβολία του ηλίου. Βέβαια, δεν είναι μόνο θέμα προστασίας αλλά και styling, μιας και μπορούν να αλλάξουν όλη σου την εμφάνιση.

Ποιο στυλ γυαλιών είναι όμως αυτό που κολακεύει  περισσότερο το πρόσωπο σου; Δες μόνο στο aggouria.net ποιο ζευγάρι να επιλέξεις με βάση το σχήμα προσώπου σου.

 

Δες επίσης: 39 Ανδρικά μαγιό για το Καλοκαίρι 2015!

 

Ποια γυαλιά ηλίου να επιλέξω με βάση το σχήμα προσώπου μου

 

Οβάλ σχήμα προσώπου

adrika gialia iliou

Ο πιο τυχερός από όλους είσαι εσύ που έχεις οβάλ πρόσωπο. Όπως και με τα κουρέματα που σου ταιριάζουν σχεδόν τα πάντα, το ίδιο ισχύει και με τα γυαλιά.

Οπότε έχεις μια τεράστια γκάμα για να επιλέξεις σχήμα, χρώμα και υλικό, από Clubmasters γυαλιά, Aviators ή αλλιώς γνωστά και ως αεροπόρου, αλλά και Wayfarers. Το μόνο που ίσως θα έπρεπε να αποφύγεις, είναι το να επιλέξεις όσα έχουν πολύ μεγάλο σκελετό, μιας και θα κάνουν το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο ογκώδες.

 

Στρόγγυλο πρόσωπο

Wayfarers adrika gialia iliou

Εδώ τώρα μιλάμε για όσους έχουν σχεδόν ίδιο μήκος προσώπου με πλάτος, ενώ το σαγόνι δεν προεξέχει από το πρόσωπο. Το πιο βασικό για εσένα λοιπόν, είναι το να αποφύγεις δια ροπάλου τα αεροπορικά, γιατί θα δείχνουν πιο κοντό το πρόσωπο σου και μεγαλύτερα τα μάγουλα σου.

Τα ιδανικά είναι όσα έχουν ορθογώνιο σχήμα ή ακόμη και Wayfarers.

 

Τετραγωνισμένο πρόσωπο

gialia tetragono prosopo

Εσύ που έχεις πολλές γωνίες και ένα πιο μεγάλο μέτωπο, θα πρέπει να επιλέξεις ένα ζευγάρι που θα μαλακώνει τα έντονα χαρακτηριστικά σου, δηλαδή αυτά που είναι ελαφρώς στρογγυλεμένα στις άκρες.

Όπως κατάλαβες τα aviators, αλλά ακόμη και τα τελείως στρόγγυλα, όπως εκείνα που φορούσε ο John Lennon, θα σε κάνουν να δείχνεις εντυπωσιακό και απίστευτα in fashion.

 

Στενόμακρο σχήμα

moda adrika gialia 2015

Αυτή είναι ακόμη μια περίπτωση που το στυλ των οδοιπόρων (Wayfarers) είναι η ιδανική επιλογή, μιας και χρειάζεσαι ένα ζευγάρι που θα σου προσθέτει πλάτος. Επιπλέον, μην φοβηθείς να δοκιμάσεις διάφορα χρώματα για να τραβούν ακόμη περισσότερο την προσοχή και να τονίζουν το μοναδικό σου στυλ.

 

Σχήμα καρδιάς

gialia iliou sxima prosopou

Δες επίσης: Τα 10 καλύτερα αντρικά γυαλιά ηλίου 2015!

Τέλος, αυτό το σχήμα το έχουν όσοι έχουν ένα ευρύ μέτωπο και αρκετά πιο στενό σαγόνι. Εδώ μπορείς να επιλέξεις ένα Clubmasters ζευγάρι ή και ένα με στρογγυλεμένες άκρες και λεπτό πλαίσιο στον σκελετό.

[adrotate banner=”12″]
Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!