Δες τι παθαίνει το iPhone αν το βάλεις σε βρασμένη coca cola!

Έχεις σκεφτεί ποτέ να βυθίσεις το κινητό σου τηλέφωνο και μάλιστα το iPhone 6, σε coca cola που βράζει; Και όμως κάποιος το έκανε! Δες στη συνέχεια τα αποτελέσματα.

Είναι από τα λίγα πειράματα που δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι δεν θα έπρεπε να το δοκιμάσετε, γιατί εξάλλου ποιος θα ήθελε να κάνει τέτοιο πράγμα στο iPhone του.

Αυτό το βίντεο είμαι σίγουρη ότι θα κάνει όλους σας να μείνετε με το στόμα ανοιχτό, ειδικά μόλις αντιληφθείτε ότι αυτή η διασημότητα του YouTube, ο TechRax από την Ουκρανία θα βυθίσει το κινητό του σε μια κατσαρόλα με Coca-Cola που βράζει.

Στην ουσία αυτό που θα σε σοκάρει πιο πολύ είναι η στιγμή που βλέπεις ότι τα περισσότερα σημεία του τηλεφώνου έχουν αρχίσει να λιώνουν.

Και ποιο το συμπέρασμα στο οποίο έφτασε ο Ουκρανός; Ότι το σπίτι του μύριζε καμένο για δύο ώρες και φυσικά δεν θα το πρότεινε σε κανέναν να το δοκιμάσει στο σπίτι του.

Τι φαντάστηκε ακριβώς ότι όλοι θα τρέξουν να το κάνουν;

Το συγκεκριμένο video έχει βασανίσει μέχρι στιγμής περισσότερα από 1.800.000 άτομα στο YouTube και να σκεφτείς ότι το ανέβασε μόλις μία με δύο εβδομάδες πριν.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που επιχειρεί να κάνει πείραμα με ένα iPhone, καθώς την προηγούμενη φορά είχε ψήσει ένα μέσα σε μια γαλοπούλα για τέσσερις ώρες και ακόμη ένα το είχε τρυπήσει με ένα ηλεκτρικό τρυπάνι.

Δες όμως το βίντεο που ακολουθεί και θα νιώσεις πιστεύω και εσύ το ίδιο σοκ με εμένα! Έλα να κλάψουμε μαζί…

Δες επίσης τι θα γίνει αν τρυπήσεις ένα iphone 6 μ ένα τρυπάνι!

Ποια είναι η γνώμη σου γι’ αυτό που είδες; Εσύ θα δοκίμαζες κάτι αντίστοιχο αν ήξερες ότι θα καταστρέψεις το κινητό σου;

Όπως αναφέρει και το Time, αυτός θα ήταν ο καλύτερος τρόπος για να τιμωρήσει ένας γονιός το παιδί του, επειδή δεν σταματούσε να στέλνει μηνύματα κατά την διάρκεια του γιορτινού τραπεζιού!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!