Ο Σταμάτης Γονίδης έκανε έκπληξη στον Αντώνη τον Μερακλή!

Γνωρίσαμε τον Αντώνη Μερακλή μέσα από τα βίντεο του και χάρις στην υπέροχη φωνή του και μας ενθουσίασε ο τρόπος με τον οποίο ερμηνεύει τα αγαπημένα του τραγούδια και παίζει το αρμόνιο και το ακορντεόν του, ενώ έχει χάσει την όραση του. Επίσης, όπως έχει δηλώσει και είδαμε από τα τραγούδια που επέλεγε, αγαπάει τον Σταμάτη Γονίδη.

Έτσι, την Τρίτη στις 18:00 ενώ ο Αντώνης περίμενε στο σπίτι του να τον επισκεφθούν για συνέντευξη, ο Σταμάτης Γονίδης αποφάσισε να εκπληρώσει αυτό το όνειρο ζωής που είχε ο Αντώνης και να του δώσει χαρά, πηγαίνοντας να τον δει!

Φυσικά δεν έγιναν αμέσως τα αποκαλυπτήρια και ο Σταμάτης με την γυναίκα του, η οποία παραβρέθηκε εκεί, παρίσταναν τους συνεργάτες και απλά τον άκουγαν να μιλάει για την ζωή του. Έπειτα όμως, του ζητήθηκε να πει ένα τραγούδι του αγαπημένου του καλλιτέχνη και ξεκίνησε με το Αυτό το “τραγούδι”, ποιανού άλλου, του Σταμάτη.

Εκεί ξεκίνησε και ο Σταμάτης Γονίδης να τραγουδάει μαζί του και μιας και ο Αντώνης τον κατάλαβε αμέσως, δεν άργησαν να κυλήσουν και τα πρώτα δάκρυα χαράς. Τέλος, ο αγαπημένος μας αυτός τραγουδιστής υποσχέθηκε πως θα του δώσει το καλύτερο του τραγούδι, το οποίο προόριζε για το επόμενο cd του.

Δες το βίντεο με το στιγμιότυπο, όπου στο 8.30 του κάνει την έκπληξη!

 

Δες επίσης: Ποιος είναι ο Αντώνης που έχει ξεσηκώσει το Facebook;

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/xw6hSr5S0kk”]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!