Αρχική Αστεία Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα..(εικόνες)
Advertisements
Advertisements
τι κάνει η μοναξιά (1)

Μέχρι που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα..(εικόνες)

από aggouria

Είναι απίστευτο που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα. Πάρε για παράδειγμα αυτόν τον Ασιάτη. Έφτιαξε την ιδανική σύντροφο για “υγρές” αγκαλίτσες με μερικά εργαλεία από που είχε στο σπίτι.

Σε περίπτωση που νιώθεις μόνος και θέλεις να αντιγράψεις αυτό που έκανε ο φίλος μας, σου έχουμε βήμα προς βήμα τον όδηγό για το πως θα το κάνει. Ιδανικό για τρελή φάρσα…. Σου έβαλα ιδέα;;;

 

 

 

Δες λοιπόν που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα

που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα aggouria (1) που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα aggouria (1) που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα aggouria (1) που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα aggouria (1) που μπορεί να φτάσει κάποιος που δεν έχει κοπέλα aggouria (1)Σε περίπτωση που νιώθεις μόνος και θέλεις να αντιγράψεις αυτό που έκανε ο φίλος μας, σου έχουμε βήμα προς βήμα τον όδηγό για το πως θα το κάνει. Ιδανικό για τρελή φάρσα.... Σου έβαλα ιδέα;;;Σε περίπτωση που νιώθεις μόνος και θέλεις να αντιγράψεις αυτό που έκανε ο φίλος μας, σου έχουμε βήμα προς βήμα τον όδηγό για το πως θα το κάνει. Ιδανικό για τρελή φάρσα.... Σου έβαλα ιδέα;;; τι κάνει η μοναξιά (1) τι κάνει η μοναξιά (1) τι κάνει η μοναξιά (1) τι κάνει η μοναξιά (1) τι κάνει η μοναξιά (1) τι κάνει η μοναξιά (1)

 

11