Κοινωνικό πείραμα:Τι θα έκανες αν έβλεπες κάποιον να αιμορραγεί; (Vid)

Ένα συγκλονιστικό Κοινωνικό πείραμα ανθρωπιάς με έναν άνθρωπο που αιμορραγεί ζητώντας βοήθεια από τα διερχόμενα αυτοκίνητα με πραγματικά σοκαριστικά αποτελέσματα….

Αυτό το Κοινωνικό πείραμα είναι ”αφιερωμένο” σε ένα θύμα το οποίο χτυπήθηκε άγρια με σιδερόβεργα και εγκαταλείφθηκε στο δρόμο σχεδόν νεκρό.

Αιμορραγούσε ακατάσχετα ενώ ήταν χωρίς ρούχα μέσα στο κρύο και κανένας περαστικό δεν πρόσφερε όχι βοήθεια αλλά ούτε και ένα ρούχο για προστασία από το κρύο. κανείς δεν κάλεσε την αστυνομία και απλά κάθονταν και κοιτούσαν….

Αυτοί που έκαναν αυτό το Κοινωνικό πείραμα, με τη βοήθεια του φίλου του θύματος που ήταν μάρτυρας εκείνη τη μέρα, πάτησαν ακριβώς πάνω στο τι έγινε…

Ένα πολύ κύριο σημείο του βίντεο που θα δείτε παρακάτω, είναι αυτό που συνέβη όταν πέρασε άδειο ασθενοφόρο από το μέρος όπου ο ηθοποιός παρακαλούσε για βοήθεια….Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το περιστατικό έλαβε χώρα σε πολύ κοντινή απόσταση από νοσοκομείο.

Όχι μόνο το πείραμα….και το πραγματικό περιστατικό. Μετρήστε τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους που πέρασαν από το σημείο αν μπορείτε…

Αυτό το βίντεο μας βάζει σε σκέψεις… Γιατί δεν υπάρχει ανθρωπιά πια? Ας σταματήσουμε να φοράμε παρωπίδες ή να κλείνουμε τα μάτια σε περιστατικά που μπορούν πραγματικά να σώσουν μια ανθρώπινη ζωή.

Παρακολουθήστε τι έγινε…

 

Μπορείς να βρεις περισσότερα βίντεο εδώ!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!