Τι να κάνεις για να μην θολώνουν τα τζάμια του αυτοκινήτου;

Έχεις κουραστεί να βλέπεις καθημερινά τα τζάμια του αυτοκινήτου σου να είναι θολωμένα και να προσπαθείς να τα καθαρίσεις για να μπορέσεις να φύγεις; Και αν σου πω ότι υπάρχει ένας αποτελεσματικός τρόπος για να γλιτώσεις όλη αυτή την ταλαιπωρία;

Το κακό είναι ότι δεν μπορείς να έχεις συνέχεια τον νου σου στο να ξεκινάς πιο νωρίς είτε το πρωί είτε το βράδυ, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, μόνο και μόνο για να ξεθολώσεις τα τζάμια σου.

Τι μπορείς όμως να κάνεις σε αυτή την περίπτωση, για να είσαι ξέγνοιαστος;

 

 

Δες επίσης: Πως να ανάψεις το τσιγάρο σου χωρίς αναπτήρα!

 

 

Γιατί θολώνουν τα τζάμια και τι μπορείς να κάνεις γι’ αυτό;

Στην ουσία τα τζάμια ενός αυτοκινήτου θολώνουν λόγω της υγρασίας που υπάρχει μέσα στο αυτοκίνητο, γι’ αυτό και αυτό το φαινόμενο είναι πιο συχνό στις παραθαλάσσιες περιοχές, όπου το ποσοστό της υγρασίας είναι αρκετά μεγάλο.

Βέβαια, όπως θα δούμε και στο βίντεο που ακολουθεί, υπάρχει κάτι πολύ εύκολο που μπορείς να κάνεις ώστε να εξαφανίσεις την υγρασία, για να έχεις πάντα καθαρά τζάμια.

Τι θα πρέπει να κάνεις: Πάρε μία κάλτσα η οποία δεν θα έχει την παραμικρή τρύπα και γέμισε την με σιλικόνη, η οποία χρησιμοποιείται για την άμμο της γάτας και μπορείς να την βρεις στα Pet shops.

Μόλις τελειώσεις δέσε καλά την κάλτσα και για να είσαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρχει κάποια τρύπα, βάλε από πάνω άλλη μία κάλτσα.

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να τοποθετήσεις την κάλτσα στο ταμπλό του αυτοκινήτου σου ή και κάτω από τα καθίσματα. Τόσο εύκολα και γρήγορα, μετά από μόλις λίγες ημέρες θα δεις ότι δεν θα υπάρχει ίχνος υγρασίας στα τζάμια σου!

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Διάφορα Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!