Η καλύτερη πρόταση γάμου του 2014!

Δεν βλέπεις πολύ συχνά την Times Square της Νέας Υόρκης σε πλήρη ακινησία, αυτό όμως το κατάφερε ο Σκοτσέζος τερματοφύλακας Sean Murdoch, με την πρόταση γάμου που έκανε στην κοπέλα του!

Ο 28χρονος τερματοφύλακας έκανε όλους όσους είχαν βγει για τα ψώνια τους εκείνη την ώρα, να δακρύσουν από χαρά, όταν ενώθηκε με τους έξι χορευτές για να κάνει πρόταση γάμου στην κοπέλα του Charissa.

Αρχικά, ξεκίνησε σαν street show όπου τρεις άντρες και τρεις γυναίκες χόρευαν το Marry You του Bruno Mars και απλά όλοι σταμάτησαν για να τους παρακολουθήσουν.

Μετά από λίγο όμως ο Sean άφησε την Charissa και έγινε ένα με τους χορευτές, προσπαθώντας να ακολουθήσει τα βήματα, μέχρι που γονάτισε στην μέση της Times Square και βγάζοντας ένα δαχτυλίδι από την τσέπη του της ζήτησε να τον παντρευτεί.

[adrotate banner=”12″]

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wlHQ-aQtsS4]

protasi gamou

Φυσικά, καμιά γυναίκα δεν θα μπορούσε να αντισταθεί σε αυτόν τον υπέροχο τρόπο. Έτσι και η πανέμορφη ξανθιά Charissa μόλις συνειδητοποίησε το τι γίνεται , αφού προφανώς δεν μπορούσε να το πιστέψει δάκρυσε και έκρυβε το πρόσωπο της.

Όταν είδε δε και το δαχτυλίδι έτρεξε κατευθείαν στην αγκαλιά του χωρίς δεύτερη σκέψη.

protasi gamou 2014

Έπειτα από όλα αυτά ο Sean Murdoch δήλωσε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος και από την ιδέα του, αλλά και από την εξέλιξη των γεγονότων.

Είπε ότι έψαχνε μέρες για να βρει κάτι το διαφορετικό που θα έμενε για πάντα χαραγμένο στο μυαλό και την καρδιά της καλής του και έτσι ζήτησε την βοήθεια του Broadway Dance Centre, ώστε να τον βοηθήσουν με τον χορό.

Εννοείται πως και εκείνη από την πλευρά της δήλωσε ότι είναι σοκαρισμένη και ότι ήταν η καλύτερη στιγμή της ζωής της. Ε δεν συμβαίνουν και συχνά τέτοια σκηνικά!

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείς να δεις πραγματικά την καλύτερη πρόταση γάμου του 2014, αν και προσωπικά θα την έβαζα στις καλύτερες γενικότερα.

Έτσι για να παίρνετε και σεις μερικές ιδέες, ώστε να κάνετε την στιγμή ξεχωριστή!!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!