Τα καλύτερα fails της χρονιάς (Video)

Κυκλοφορούν διάφορα βίντεο που προκαλούν απίστευτο γέλιο, τα οποία όμως δεν τραβήχτηκαν για αυτόν τον σκοπό απλά κάτι δεν πήγε καλά στην πορεία. Μερικά από αυτά τα καλύτερα fails είναι πολύ αστεία, ενώ υπάρχουν και άλλα που μάλλον πόνο προκαλούν σε όσους τα βλέπουν.

Φυσικά τα στιγμιότυπα είναι αυτά που ενώ προσπαθεί ο άλλος να πουλήσει τρέλα και να δείξει το πόσο “μπροστά” είναι καταλήγει στην καλύτερη περίπτωση να γίνεται ρόμπα, ενώ στην χειρότερη να σπάει τα μούτρα του!

Και επειδή είναι πολύ δύσκολο να ξεχωρίσεις μόνο 10 για το top10, στο video που ακολουθεί μπορείς να βρεις πολλά fail στιγμιότυπα που χαρίζουν άφθονο γέλιο. Εσύ μπορείς να αντέξεις να τα δεις όλα;

[adrotate banner=”12″]

Με μια mini περιγραφή σε αυτό το βίντεο μπορείς να βρεις πολύ αστείες στιγμές με ζώα και τα αφεντικά τους, αλλά και ατυχήματα τα οποία μάλλον προκάλεσαν αρκετό πόνο αν κρίνουμε από τα σημάδια που άφησαν και φυσικά με την λέξη ατυχήματα δεν εννοώ μόνο αυτά με τα αυτοκίνητα ή της μηχανές. Εξίσου αποτελεσματικό μπορεί να είναι και ένα απλό πατίνι.

Οι καλύτερες όμως fail στιγμές για εμένα είναι όταν κάποιος με πολύ σιγουριά προσπαθεί να κάνει parkour και καταλήγει να προσγειώνεται στο έδαφος με τον πιο επώδυνο τρόπο και από μεγάλο ύψος.

Αα και να μην ξεχάσουμε και τα εργατικά ατυχήματα λόγω υπερβολικής εξυπνάδας, όπου εκεί είναι να απορείς αν ο εργοδότης έψαξε πολύ για να βρει αυτό το κελεπούρι ή αν ήταν η λύση της τελευταίας στιγμής.

Σε γενικές γραμμές αυτά και άλλα πολλά σκηνικά είδαμε τα οποία σίγουρα μας έφτιαξαν την διάθεση και σου προτείνω ανεπιφύλακτα να τα δεις και εσύ!

Εσένα ποιο στιγμιότυπο από αυτό το βίντεο σου φάνηκε το πιο fail και με ποιο γέλασες περισσότερο; Σίγουρα ήταν περισσότερα από ένα, αλλά κάνε μια προσπάθεια να ξεχωρίσεις κάποιο!

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Αστεία Βίντεο!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!