Το Ιαπωνικό show “Γλιστερές σκάλες” είναι ότι καλύτερο έχεις δει!

Δεν ξέρω γιατί, αλλά είθισται όταν ακούμε ότι θα παιχτεί κάποιο Ιαπωνικό show στην τηλεόραση να περιμένουμε ότι θα πεθάνουμε στα γέλια. Πάρε για παράδειγμα το κάστρο του Τακέσι. Πόσο γέλιο μπορεί να έχουμε ρίξει με τους διαγωνιζόμενους που πηγαίνουν εκεί, αλλά και με τις δοκιμασίες; Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μην του άρεσε.

Υπάρχουν τόσα πολλά ακόμη όμως που δεν έχουμε δει και δεν γνωρίζουμε καν για την ύπαρξη τους, τα οποία είναι πραγματικά όλα τα λεφτά. Πρόσφατα, ανακάλυψα ένα απίστευτο show, το “Slippery Stairs” ή αλλιώς το “Γλιστερές σκάλες” που είναι από τα καλύτερα που έχω δει.

Η δοκιμασία έχει ως εξής. Έξι παίκτες προσπαθούν να ανέβουν τις παγωμένες σκάλες για να φτάσουν στον τερματισμό όπου τους περιμένει ένα σεντούκι. Και σαν να μην φτάνει αυτό, κάθε τρεις και λίγο ρίχνουν νερό επάνω στον πάγο για να γλιστράει ακόμη πιο πολύ. Το τι γίνεται εκεί είναι απλά απερίγραπτο. Δες το βίντεο που ακολουθεί και πάθε την πλάκα σου! Δες ακόμη ένα Video με γλίστρες που προκαλούν γέλια!

Το Ιαπωνικό show που μοιράζει εγκεφαλικά από τα γέλια!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!