Φτιάξε μόνος σου μια μολυβοθήκη από πλαστικό μπουκάλι!

Αν θέλεις να βάλεις μια δόση glam στο γραφείο σου, το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα πλαστικό μπουκάλι, ένα κομμάτι φελλό και μερικές χαντρούλες ή βώλους.

Με αυτή την κατασκευή, εκτός από το να φτιάξεις κάτι χρήσιμο, προστατεύεις και το περιβάλλον!

 

 

 

 

 

Δες επίσης: DIY: Έξυπνες κατασκευές και ιδέες για το σπίτι σου!

 

Πως να φτιάξω μολυβοθήκη με ανακυκλώσιμα υλικά!

 

Πλαστικό μπουκάλι!

plastiko-mpoykali-anakuklwsh

Χρησιμοποιήσε ένα δίλιτρο μπουκάλι από αναψυκτικό ή κάποιο πλαστικό μπουκάλι από γάλα, αρκεί να είναι διάφανο.

Ξεκόλλησε την ετικέτα της εταιρείας παραγωγής και βγάλε τα υπολείμματα κόλλας, χρησιμοποιώντας ένα βαμβάκι, που του έχεις ρίξει, επάνω, καθαρό οινόπνευμα.

Στη συνέχεια ξέπλυνε καλά το μπουκάλι και άφησε το να στεγνώσει, αναποδογυρίζοντάς το.

 

Ψαλίδι ή κοπίδι!

sxediash-kai-kopsimo

Τώρα πρέπει να το κόψεις. Πρέπει να αφαιρέσεις την κορυφή και τον πάτο του! Για να μη δυσκολευτείς στη διαδικασία, πάρε χαρτοταινία ή πλαστική ταινία και με οδηγό αυτήν, σχεδιάσε μια γραμμή με έναν μαρκαδόρο, που να γράφει πάνω σε πλαστικά αντικείμενα!

Για να κόψεις το μπουκάλι θα χρειαστείς ψαλίδι ή κοπίδι. Μπορείς αν φοβάσαι το κοπίδι, να το χρηισμοποιήσεις απλά για να κάνεις την τρύπα και στη συνέχεια να ολοκληρώσεις τη δουλειά, που ξεκίνησες, με το ψαλίδι.

 

Φελλός!

vash-me-fello

Αφού κόψεις προσεκτικά τα 2 μέρη, πάρε ένα χοντρό κομμάτι φελλού και ακούμπησε το μπουκάλι πάνω του. Εν συνεχεία, σχεδίασε ένα κύκλο με οδηγό το μπουκάλι. Αυτός ο κύκλος θα χρησιμοποιηθεί, ως πάτος της μολυβοθήκης!

Κόψε τον φελλό, χρησιμοποιώντας το κοπίδι σου. Σε αυτό το σημείο, θα κάνεις πολλά σκουπιδάκια, για αυτό βάλε από κάτω ένα πανί ή μια πετσέτα, για να σε διευκολύνει στο καθάρισμα.

 

Κόλλημα!

kollhma-vashs

Τώρα χρειάζεσαι ατλακόλ. Συνιστώ ατλακόλ, επειδή κολλάει εύκολα και γρήγορα και γίνεται διάφανη όταν στεγνώσει. Τοποθέτησε την κόλλα, περιμετρικά, του φελλού και σπρώξε τον, προς τα μέσα.

moluvothikh-anakuklwsh

Δες επίσης: DIY: Δες πως να χρησιμοποιήσεις ξύλινες παλέτες!

Τέλος, πάρε τους βώλους σου και τη θερμόκολλα και στόλισε την εντυπωσιακή μολυβοθήκη σου! Είμαι σίγουρη, ότι όλοι θα ρωτάνε από που την αγόρασες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!