Δείτε γιατί έριξαν 96 εκ. μαύρες μπάλες σε λίμνη του L.A!

Μια πρωτοποριακή ιδέα είχαν στο Λος Άντζελες, για να βελτιώσουν την ποιότητα του νερού μιας λίμνης και φυσικά να κρατήσουν καθαρά τα νερά της. Την Δευτέρα ο ο Δήμαρχος Eric Garcetti έδωσε το οκ για να ρίξουν μέσα σε μια λίμνη 20.000 μαύρες μπάλες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες από πλαστικό. Τώρα θα μου πεις και τι θα μπορούσε να κερδίσει με αυτό!

Αυτές οι μπάλες που έχουν το μέγεθος ενός μήλου, έχουν την ιδιότητα να εμποδίζουν το φως του ήλιου, με αποτέλεσμα να μην προκαλεί χημικές αντιδράσεις, να αποτρέπουν τα πουλιά και τα υπόλοιπα ζώα να την πλησιάζουν, αλλά και προστατεύουν τα νερά από την βροχή και την σκόνη.

los angeles prostasia perivalontos

Όπως αναφέρθηκε έπειτα από το Τμήμα Υδάτων και Ενέργειας, η κάθε μία από αυτές τις μπάλες κόστισε μόλις 36 σεντς και αναμένεται με αυτόν τον τρόπο να εξοικονομήσουν 250 εκατομμύρια δολάρια, με βάση πάντα το πόσα θα ξόδευαν αν χρησιμοποιούσαν κάποια άλλη μέθοδο!

eidisis kosmos

Δες επίσης: Γυναίκα οδηγός έριξε την BMW στην θάλασσα της Χαλκιδικής!

Τέλος, εξίσου σημαντικό είναι και το ότι έτσι θα εξοικονομήσουν 1.135.623.534 λίτρα νερού, τα οποία εξατμίζονται κάθε χρόνο!

Δες στο βίντεο που ακολουθεί στιγμιότυπο από την διαδικασία ρίψης των σφαιρών!

[ot-video type=”vimeo” url=”https://vimeo.com/136133488″] [adrotate banner=”12″]

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!