Γιατί δεν πρέπει να στέλνεις Μηνύματα την ώρα που οδηγάς!

Δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάξεις τον τρόπο που οδηγείς μετά από αυτό το video, αλλά σίγουρα θα σε διαπεράσει ρίγος με τη διαφήμιση για την ασφαλή οδήγηση!

Βλέποντας αυτή τη διαφήμιση στην αρχή σίγουρα θα πεις “οκ μια διαφήμιση σαν όλες τις άλλες”, αλλά μην βιαστείς να βγάλεις συμπεράσματα.

Στην ουσία το video θέλει να μας περάσει το μήνυμα ότι όταν οδηγούμε πρέπει να έχουμε στραμμένη όλη μας την προσοχή μόνο στο τιμόνι και τον δρόμο μπροστά μας. Οτιδήποτε άλλο εκείνη τη στιγμή είναι απλά περιττό.

Όλα ξεκινάνε με μια νεαρή οδηγό η οποία ακούει μουσική με τις φίλες της στο αυτοκίνητο μέχρι που χτυπάει το κινητό της και προφανώς εκείνη σταματάει να ασχολείται με τον δρόμο μπροστά της και ξεκινάει να στείλει μήνυμα.

Μέχρι εκεί λίγο πολύ όλοι μας το έχουμε κάνει και ας μην είναι ασφαλές, αλλά εκείνη τη στιγμή σκέφτεσαι ότι το ελέγχεις.

Εκείνη όμως χάνει τον έλεγχο και βγαίνει από την πορεία της, ενώ από το αντίθετο ρεύμα έρχεται μια μητέρα με τα δυο της παιδιά.

 

Δες περισσότερα βίντεο εδώ!

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=rClJW9gnchc”]

Το σκηνικό που συμβαίνει εκεί στη μέση από το βίντεο είναι απλά απερίγραπτο. Εκεί που απλά βλέπεις άλλη μια ίδια ιστορία η εξέλιξη της σε σοκάρει.

Ποτέ ξανά δεν έχω νιώσει τέτοιο ρίγος να με διαπερνά και ειδικά όταν συνειδητοποιείς ότι αυτό που συμβαίνει είναι απλά άλλη μια στιγμή της καθημερινότητας όλων μας.

Εσύ πως θα αισθανόσουν αν μπορούσες να βρεθείς στην ενδιάμεση κατάσταση, ξέροντας πως μια συγνώμη δεν μπορεί να αλλάξει απολύτως τίποτα και για τις δύο πλευρές;

Δες το βίντεο και ίσως καταλάβεις ότι όλα αυτά που θεωρείς εσύ μικροπράγματα και τα αφήνεις στην τύχη τους, έχουν αντίκτυπο και σε άλλους.

Γι’ αυτό το μήνυμα της διαφήμισης είναι το “Μην στέλνεις μηνύματα και οδηγείς”

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!