13 Άτομα που μοιάζουν με χαρακτήρες από τους Simpsons!

Πως θα σου φαινόταν αν έβλεπες μπροστά σου κάποιον ο οποίος μοιάζει με έναν από τους χαρακτήρες από τους Simpsons; Κι όμως υπάρχουν μερικές πολύ περίεργες και ταυτόχρονα τόσο αστείες ομοιότητες!

Αν παρατηρήσεις λίγο καλύτερα τα χαρακτηριστικά από τον κάθε χαρακτήρα θα δεις ότι υπάρχουν πολλά κοινά με τους ανθρώπους που έχουμε βάλει δίπλα τους. Άρα σαν να υπάρχει κάτι αληθινό στον τρόπο που σχεδιάστηκαν και δεν είναι τόσο εξωπραγματικοί τελικά.

Άφησε την φαντασία σου ελεύθερη και πάμε να δούμε αυτές τις συγκρίσεις!

 

Δες επίσης: 10+1 Αστείες ομοιότητες διασήμων!

 

Αστείες ομοιότητες ανθρώπων με χαρακτήρες από τους Simpsons

1. Από που να το πιάσει και που να το αφήσει. Πραγματικά έχει πάρει και την κατάλληλη πόζα, αν είχε και κόκκινα μαλλιά θα πίστευα ότι από αυτόν εμπνεύστηκαν αυτόν τον χαρακτήρα.

apisteutes ikones aggouria.net

2. Εδώ νομίζω ότι το μεγαλύτερο κοινό που έχουν είναι η μύτη και το στόμα, αλλά και τα μάτια να κοιτάξεις πάλι θα δεις ομοιότητες.

asties ikones aggouria.net

3. Αυτά τα μαλλιά του, αχ αυτά τα μαλλιά του… Τόσο εντυπωσιακά όσο και του κλόουν δίπλα, δεν νομίζεις;

asties sigkrisis aggouria.net

4. Δεν ξέρω γιατί αλλά πιστεύω ότι αν γυρίσει ο δήμαρχος θα έχει μέχρι και την κρεατοελιά στο μάγουλο που έχει αυτός ο κυριούλης.

asties ikones

5. Εδώ δες γοητεία! Μόνο σε κινούμενα σχέδια περίμενα να δω τόση ομορφιά, μόνο στην τρίχα στο στήθος νομίζω ότι διαφέρουν.

kinoumena sxedia simpsons

6. Να που έχουμε και διασημότητες στην παρέα μας. Το πιο λογικό εδώ είναι όντως να αντέγραψαν τον Slash από τους Guns N’ Roses, δεν εξηγείται διαφορετικά.

simpsons Slash omiotita

7. Με αυτή εδώ την σύγκριση είμαι σίγουρη ότι θα μείνεις παξιμάδι. Σε προκαλώ, πέρα από την χωρίστρα μπορείς να βρεις έστω και μία διαφορά; Προσωπικά δεν βλέπω καμία!

perierges omiotites

8. Υποθέτω ότι στον χαρακτήρα από τους Simpsons αυτό γύρω από το στόμα είναι σημάδι από φαγητό, αν καθαριστεί λοιπόν και βάλει γυαλιά μάλλον θα μας μοιάζει απόλυτα με τον κύριο στην φωτογραφία.

xaraktires simpsons aggouria.net

9. Αυτή είναι ίσως και η πιο αστεία ομοιότητα, μοιάζουν μέχρι και στα δόντια, για να μην αναφέρω και τα “πλούσια” τους μαλλιά.

ksekardistikes ikones

10. Εντάξει μην κοιτάς τίποτε άλλο σταμάτα σε αυτό το λαμπερό και εκθαμβωτικό χαμόγελο, μάλλον κάτι σου θυμίζει, έτσι;

asties omiotites aggouria.net

11. Και ναι παιδεύτηκα αλλά βρήκα την διαφορά. Ο γιατρός από τους Simpsons φοράει γραβάτα και πουκάμισο, τι λες βλέπεις κάτι άλλο;;

perierges ikones aggouria.net

12. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή που θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Ο πιτσιρίκος είναι καρμπόν, αν και δεν ξέρουμε τι δόντια έχει ο χαρακτήρας.

paraksenes omiotites simpsons

13. Δεν θα μπορούσε να λείπει και ο βασικός χαρακτήρας τους. Δεν ξέρω γιατί αλλά μου μοιάζουν πολύ οι δυο τους και μάλλον πιο πολύ στο στόμα.

entiposiakes omiotites

[adrotate banner=”12″]

Ποια σύγκριση από όλες όσες είδαμε πιστεύεις ότι είναι πολύ κοντά στο να θεωρηθεί η απόλυτη ομοιότητα και ποια σε έκανε να γελάσεις περισσότερο;

>> Δες όλα τα άρθρα από τα Αστεία!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!