15 αθλητικά παπούτσια που πρέπει να δεις (Puma, Nike, Adidas)

Τα αθλητικά παπούτσια είναι το πιο άνετο πατούμενο που μπορείς να βάλεις Χειμώνα Καλοκαίρι για τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Ειδικά σε διακοπές οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ή φυσικά σε οποιοδήποτε Χειμερινό ή Καλοκαιρινό σπορ επιλέξεις.

Κάθε χρόνο οι γνωστές εταιρίες όπως Puma, Nike και Adidas βγάζουν καινούριες collection με απλά αλλά και ιδιαίτερα σχέδια.Τον τελευταίο καιρό και ανεξαρτήτου εποχής κυριαρχούν τα φλούο χρώματα. Μην φοβάσαι να τα επιλέξεις ακόμα και αν είσαι συντηρητικός τύπος. Δίνουν πολύ στυλ και τραβούν τα βλέμματα κάτι που οι περισσότεροι θέλουν.

 

Δες Επίσης: 6 Style Αντρικών παπουτσιών για το καλοκαίρι 2015!

 

Δες λοιπόν μερικά αθλητικά παπούτσια που θα αναβαθμίσουν το στυλ σου

Αθλητικά Nike

H Nike φέτος έχει λανσάρει κυρίως φλούο πράσινο και πορτοκαλί αλλά και το μπλε ηλεκτρικ στα πάντα άνετα και μοδάτα παπούτσια της. Αυτό δεν σημαίνει πως Λείπει το κλασσικό μαύρο. Βλέποντας όμως τα χρώματα πίστεψε με δεν θα σου κάνει αίσθηση το κλασσικό χρώμα σε οποιοδήποτε σχέδιο από αυτό.

αθλητικά Nike aggouria.net (1) αθλητικά Nike aggouria.net (1) αθλητικά Nike aggouria.net (1)αθλητικά Nike aggouria.net (1) αθλητικά Nike aggouria.net (1)

Αθλητικά Puma

H Puma αυτό το Καλοκαίρι συνεργάστηκε με σχεδιαστές όπως ο Alexander McQueen βγάζοντας εκτός από τα κλασσικά της σχέδια που πάντα υπάρχουν και μπορείς να βρεις στα καταστήματα, μερικά πρωτοποριακά σχέδια σε κλασσική γραμμή αλλά και κάποια που θυμίζουν… ξύλο.. Τόλμησε το για να κάνεις τη διαφορά.
αθλητικά puma aggouria.net αθλητικά puma aggouria.net αθλητικά puma aggouria.net αθλητικά puma aggouria.net αθλητικά puma aggouria.net

Αθλητικά Adidas

Διάφορες γραμμές και χρώματα χωρίς να λείπει το φλούο αλλά και το κλασσικό χρώμα

αθλητικά puma aggouria.net (1) αθλητικά puma aggouria.net (1) αθλητικά puma aggouria.net (1) αθλητικά puma aggouria.net (1) αθλητικά puma aggouria.net (1)

 

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!