ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ: Βίντεο της Peta για την αιχμαλωσία των ζώων!

Η Peta, πασίγνωστος οργανισμός για την προστασία των ζώων, δημοσίευσε video ενάντια στην αιχμαλωσία των ζώων, ειδικά εκείνων που ζούνε στο ζωολογικό πάρκο!

Μια ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων έχει δημοσιεύσει απίστευτα και οδυνηρά πλάνα ενός ελέφαντα του τσίρκου, ο οποίος κινείται σε έξαλλη κατάσταση και πυροβολήθηκε μέσα στο δρόμο.

Το συμβάν είχε γίνει 20 χρόνια πριν και το κυκλοφόρησαν τώρα για να επιστήσουν την προσοχή, στο ότι αυτά τα ζώα υποφέρουν ενώ εκπαιδεύονται για να διασκεδάσουν τον κόσμο.

Οι Άνθρωποι της οργάνωσης Peta, δημοσίευσαν το συγκεκριμένο υλικό στα social media, δείχνοντας  τον ελέφαντα εν ονόματι Tyke, να τρέχει σε κατάσταση αμόκ στο Neal S. Blaisdell Center στη Χονολουλού της Χαβάης, το 1994.

 

 

Δες επίσης και άλλες σημαντικές ειδήσεις ανά τον κόσμο!

 

tyke elefantastyke elefantas hawaii

Αυτό το σκηνικό συνέβη ακριβώς πριν από μια παράσταση που είχε να δώσει, όπου τρελάθηκε, σκοτώνοντας έναν από τους εκπαιδευτές του και στη συνέχεια βγήκε στο δρόμο, κάνοντας τους περαστικούς να το βάλουν στα πόδια για να σώσουν την ζωή τους.

Επενέβει όμως γρήγορα η αστυνομία πυροβολώντας τον ελέφαντα ούτε μια, ούτε δύο, αλλά 100 φορές μέχρι να βρεθεί νεκρός δίπλα σε περαστικό όχημα. Ο Tyke εκτός του ότι σκότωσε τον εκπαιδευτή του, τραυμάτισε και άλλους 13 ανθρώπους με την έξαλλη του κατάσταση.

Η Peta με αυτό της το video θέλει να δώσει στους ανθρώπους των τσίρκων να καταλάβουν, ότι τα ζώα αυτά δεν μπορούν να ζούνε αιχμάλωτα υπό την βία τους. Όσο είναι μικρά μπορεί να το ανεχθούν, αλλά μετά θα γίνουν απίστευτα άγρια.

Και στην τελική η φύση των ζώων είναι να βρίσκονται στο φυσικό τους περιβάλλον ελεύθερα και όχι υποχείρια των ανθρώπων, απλά και μόνο επειδή μπορούμε! Ποια είναι η διαφορά μας; Μόνο το ότι εμείς μιλάμε!

aixmalosia zoontyke elefantas

Η Peta έχει ήδη μια νίκη με το Διεθνές τσίρκο της Μόσχας, όπου κατάφερε στα επόμενα shows που θα γίνουν να μην υπάρχουν ζώα, παρά μόνο διάφοροι performers.

Μακάρι με αυτή της την κίνηση ενάντια στην αιχμαλωσία των ζώων, να καταφέρει έστω να βελτιωθεί η σημερινή κατάσταση!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!