Αντιδράσεις αντρών μόλις μαθαίνουν ότι θα γίνουν γονείς

Την Κυριακή 21 Ιουνίου είναι η γιορτή του πατέρα. Μπορεί εδώ στην Ελλάδα να μάθαμε τα τελευταία μόλις χρόνια, πως γιορτάζεται την 3η Κυριακή του Ιουνίου, σε άλλες χώρες όμως είναι εξίσου σημαντική με την γιορτή της μητέρας!

Έτσι λοιπόν, λίγες ημέρες πριν την γιορτή του πατέρα, η Dove Men+Care κυκλοφόρησε ένα πολύ όμορφο βίντεο με τις αντιδράσεις αντρών, όταν μαθαίνουν πως θα γίνουν γονείς.

Ο σκοπός του συγκεκριμένου βίντεο προφανώς, είναι να αποδείξει πως και οι άντρες συγκινούνται και μόνο που βλέπουν ένα θετικό τεστ ή και πιο απλά, στο άκουσμα αυτής της ευχάριστης είδησης και γι’ αυτό δεν θα πρέπει να τους ξεχνάμε!!

Δες λοιπόν αυτό το εντυπωσιακό διαφημιστικό βίντεο

Και αφού λοιπόν γίνουν γονείς, το επόμενο βήμα είναι να γίνουν και οι σούπερ ήρωες των παιδιών τους, γιατί κακά τα ψέματα, όλα τα παιδιά βλέπουν τον πατέρα τους σαν τον Superman, που μπορεί να τα κάνει όλα! Βέβαια, με την μικρή βοήθεια της μαμάς πάντα.

Στο βίντεο που ακολουθεί, θα δεις μερικές πολύ διασκεδαστικές και αστείες στιγμές, με σούπερ μπαμπάδες που κάνουν τα πάντα για τα παιδιά τους, από το να κάνουν τον κλόουν και τον κομμωτή, μέχρι και να τα “σώζουν” την τελευταία στιγμή από άσχημα ατυχήματα!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!