Άνοιξε τεράστια τρύπα και κατάπιε ολόκληρο δρόμο στην Ιαπωνία!

Αν έχουμε δει ευτράπελα να συμβαίνουν λόγω της κακοκαιρίας ή από κατασκευαστικό λάθος στους δρόμους, αλλά και τεράστια τρύπα στην μέση πολυσύχναστου δρόμου ποτέ!

Είναι από αυτά τα συμβάντα που σε κάνουν να απορείς με τους επαγγελματίες που υπάρχουν γύρω σου. Το πρόβλημα όμως είναι γενικό και αν πιστεύεις ότι το αντιμετωπίζουμε μόνο εδώ στην Ελλάδα, που ξοδεύονται διαρκώς υπέρογκα ποσά για την συντήρηση των δρόμων χωρίς κανένα αποτέλεσμα, είσαι γελασμένος.

Αυτό ήρθε να μας αποδείξει και αυτή η είδηση από την Ιαπωνία, όπου όχι μόνο άνοιξε μια τρύπα στον δρόμο, αλλά κατάφερε να καταπιεί και σχεδόν ολόκληρο τον δρόμο!

 

Τρύπα 15 μέτρων βάθους άνοιξε σε πολυσύχναστο δρόμο της Ιαπωνίας!

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/aMLuRdhM-8c”]

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Φουκουόκα της Ιαπωνίας την Τρίτη, σε δρόμο πέντε λωρίδων κοντά στον κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό Hakata.

Η τρύπα αυτή είχε πλάτος σχεδόν 3 μέτρα και 15 μέτρα βάθος. Ο κόσμος που ήταν μπροστά στο συμβάν -στο οποίο ευτυχώς δεν υπήρχαν θύματα-, είδε μέχρι και τα φανάρια που υπήρχαν στην διασταύρωση να βυθίζονται μέσα σε αυτό το κενό και προφανώς κατέγραψαν το σκηνικό με τα κινητά τους τηλέφωνα.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/c6ZXYBITmdU”]

Τα πλάνα ενός τοπικού τηλεοπτικού καναλιού όμως, έδειξαν δύο ξεχωριστές τρύπες να επεκτείνονται σταθερά και να “καταπίνουν” τόσο την άσφαλτο όσο και το χώμα που υπήρχε από κάτω, μπροστά από το σταθμό Hakata.

[ot-video type=”youtube” url=”https://youtu.be/w-B68nmzCaA”]

Σαν να μην έφτανε αυτό, έσπασαν και οι σωλήνες οι οποίοι γέμισαν με νερό την τρύπα. Για ευνόητους λόγους, η αστυνομία εκκένωσε τα γύρω κτίρια για να μην υπάρξουν σοβαροί τραυματισμοί.

terastia-trupa-dromos-iaponia

Οι εικόνες που κυκλοφόρησαν συγκλόνισαν όλο τον κόσμο και κάπως έτσι καταλήξαμε να πιστεύουμε πως είμαστε τυχεροί που δεν έχουμε δει ακόμη τέτοια σκηνικά να διαδραματίζονται στην χώρα μας!

Στην συνέχεια μπορείς να δεις μερικές από αυτές τις συγκλονιστικές εικόνες!

eidisis-katastrofes-aggouria-net katastrofes-dromous-aggouria-net katastrofi-dromos-iaponia sidirodromikos-stathmos-hakata

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!