19 Ανδρικά κουρέματα για στρογγυλά πρόσωπα!

Έχεις στρογγυλό πρόσωπο και δεν ξέρεις ποιο στυλ μαλλιών θα έδειχνε πιο όμορφο επάνω σου; Δες εδώ τα ανδρικά κουρέματα που είναι ιδανικά για εσένα!

Για να επιλέξεις το καλύτερο κούρεμα δεν αρκεί μόνο να ακολουθήσεις τις τελευταίες τάσεις, αλλά και να τονίζει τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου.

Ένα στρογγυλό πρόσωπο έχει σχεδόν ίδιο πλάτος και ύψος, γεμάτα μάγουλα και ένα στρογγυλεμένο σαγόνι. Αυτό είναι ένα κοινό σχήμα προσώπου που συναντάμε σε πολλούς άντρες και υπάρχει εκ γενετής και όχι λόγω των περιττών κιλών.

Ποια είναι όμως τα κουρέματα που ταιριάζουν σε αυτό το σχήμα προσώπου και φυσικά είναι μέσα στα καλύτερα για το 2015;

Δες επίσης: Τα καλύτερα Αντρικά κουρέματα για το 2014 – 2015

 

Ανδρικά κουρέματα 2015 για στρογγυλά πρόσωπα!

monterna kouremata 2015adrika kouremata 2015 aggouria.netkonta adrika kouremata

Αυτό το στυλ είναι πολύ καλό για αρκετούς λόγους. Τα πλαϊνά στους κροτάφους είναι πιο κοντά, ενώ τα υπόλοιπα στο επάνω μέρος είναι πιο μακριά και έτσι δίνουν ύψος στο πρόσωπο.

Επίσης, οι μύτες προσθέτουν γωνίες δημιουργώντας μια αντίθεση με το γεμάτο πρόσωπο. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μερικά προϊόντα για το styling, ώστε να τονίζεις τις μύτες των μαλλιών σου.

konta adrika kouremata aggouria.netkonto adriko kourema aggouria.netmonderna kouremata aggouria.netkonta adrika xtenismata aggouria.net

Τα κοντά κουρέματα είναι από τα ιδανικά στυλ για τους άντρες με στρογγυλό πρόσωπο, καθώς τα ξυρισμένα πλαϊνά προσθέτουν μηδενικό πλάτος στο πρόσωπο, ενώ ταυτόχρονα ενισχύουν το ύψος στο επάνω μέρος του κεφαλιού.

Τα κοντά αντρικά κουρέματα μπορούν να συνδυαστούν με οποιοδήποτε χτένισμα της αρεσκείας σου, αρκεί να δίνει όγκο.

adrika hairstyles 2015 aggouria.netadrika kouremata strogulo prosopokouremata gia antres aggouria.netmesea adrika kouremata

Αν δεν σου πολύ αρέσουν τα αρκετά κοντά κουρέματα, τότε μπορείς να τα αφήσεις πιο μακριά στην κορυφή, με πιο κοντά όμως πλαϊνά και στο πίσω μέρος. Είναι ένα κλασικό κούρεμα που έχουν πολλοί άντρες και δείχνει το πρόσωπο πιο ψηλόλιγνο με γωνίες.

Όπως καταλαβαίνεις είναι μία πολύ καλή επιλογή για όσους έχουν κυματιστά μαλλιά, καθώς δείχνει ακόμη πιο στιλάτο το αποτέλεσμα.

adrika hairstyles aggouria.netadrika hairstyles aggouria.netkouremata 2015 aggouria.netkouremata 2015kouremata gia adres aggouria.net

Στα τελευταία trends των κουρεμάτων είναι και τα λεία μαλλιά. Μπορείς να επιλέξεις να τα γυρίσεις στο πλάι δίνοντας όγκο, ενώ τα πλαϊνά είναι αρκετά κοντά, ή εναλλακτικά να τα γυρίσεις πίσω χρησιμοποιώντας λίγο gel.

Με αυτόν τον τρόπο θα κάνεις το πρόσωπο σου να φαίνεται πιο λεπτό και με γωνίες, μιας και δεν θα τονίζονται τα μάγουλα σου.

moderna adrika kourematakourema me fratza aggouria.netkourema me fratza

Αν δεν θέλεις να δώσεις πολύ όγκο στα μαλλιά σου, μπορείς να δοκιμάσεις ένα κούρεμα σαν αυτό που βλέπουμε εδώ, με μια μακριά φράντζα με μύτες προς την μία πλευρά του προσώπου σου.

Σε γενικές γραμμές θα πρέπει να θυμάσαι ότι το ιδανικό κούρεμα για το πρόσωπο σου είναι, όποιο δίνει όγκο, τα ξυρισμένα ή απλά κοντά πλαϊνά, αλλά και τα πλάγια χτενίσματα.

Εσύ χρησιμοποιείς κάποιο από αυτά τα 5 στυλ; Ποιο νομίζεις ότι είναι ποιο αποτελεσματικό;

>> Δες όλα τα άρθρα για το Μόνο για Άντρες!

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!