Προγνωστικά Στοιχήματος Ποδόσφαιρο – Τένις (Δευτέρα 22-09-14)

Άλλη μια εβδομάδα ξεκινάει και τα γήπεδα είναι έτοιμα να πάρουν φωτιά, το ίδιο και εμείς με τα προγνωστικά για το στοίχημα. Για να δούμε όμως τι μας περιμένει!

Γενικά Δευτέρα είναι και δεν έχουμε και πολλούς αγώνες ποδοσφαίρου, δύο και καλούς. Αξίζει όμως να τους δούμε λίγο πιο αναλυτικά.

 

 

 

 

 

Dnipro – Olimpik Donetsk

Ντνιέπρ – Ολύμπικ Ντόνετσκ

Dnipro - Olimpik Donetsk-prognostika-stixima

Το φαβορί αυτού του αγώνα είναι ξεκάθαρα η Dnipro, καθώς με αυτό τον αγώνα αν κερδίσει της δίνεται η ευκαιρία να περάσει πρώτη. Η διαφορά των δύο ομάδων όσον αφορά την ποιότητα είναι μεγάλη, αν και η Olimpik όλως παραδόξως είχε πολύ καλά αποτελέσματα μέχρι στιγμής.

Επίσης η Dnipro έχει καλή επίθεση, με 14 γκολ σε 6 αγώνες. Άρα μάλλον και σε αυτό το ματς θα προσπαθήσει να βάλει ένα γρήγορο γκολ όσο η Olimpik θα παίζει άμυνα. Προφανώς και θα ποντάρουμε over 1.5 στο 2ο ημίχρονο. (2.40)

 

River Plate – Independiente

Η Ρίβερ Πλέιτ βρίσκεται στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και είναι σε εξαιρετική φόρμα. Μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα στους 6 αγώνες που έχει παίξει έχει μια ισοπαλία και 5 νίκες στη σειρά με συνολικά 15 γκολ.

Από την άλλη πλευρά έχουμε την Ιντεπεντιέντε η οποία είναι επίσης σε καλή φόρμα. Έχει παίξει 7 αγώνες από τους οποίους έχασε τους 2 και κέρδισε τους 5. Το μεγάλο της πλεονέκτημα είναι η πολύ καλή της άμυνα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Εδώ τώρα θα έχουμε ένα δύσκολο ματς άρα το πιο πιθανό θα ήταν το X αν και τείνω λίγο προς την Ιντεπεντιέντε. (4.50) ή (8.00)

 

Προγνωστικά για Τένις (WTA-Γουχάν, Κίνα)

 

Stefanie Vogele – Timea Baczynski

Βόγκελε, Στεφανί – Τιμέα Μπατσίνσκι

vogele-prognostika-aggouria.net

Εγώ εδώ θα έλεγα Vogele όχι ότι είναι σε καλύτερη φόρμα, αλλά έχει πολύ καλά σερβίς.

Η Bacszynski από την άλλη έχει κάποια καλά αποτελέσματα τώρα τελευταία. Έπαιξε και ημιτελικό στο Guangzhou την προηγούμενη εβδομάδα. Άρα κατά τη γνώμη μου η Vogele με την περισσότερη ποιότητα που έχει και την κούραση της Bacszynski, μάλλον είναι το φαβορί. (3.00 )

 

Annika Beck – Coco Vandeweghe

Μπεκ – Βαντεβέγκε

Coco Vandeweghe-stoixima-aggouria.net

H Vandeweghe θα έχει ένα μεγάλο κίνητρο για να πάρει την νίκη εδώ, μιας και είναι το φαβορί, είχε κάποιους καλούς αγώνες στο παρελθόν, αλλά έχασε από αρκετά καλές παίκτριες, όπως η Suarez Navarro και η Cibulkova.

Από την άλλη και η Beck είναι μια μαχήτρια και μπορεί να επωφεληθεί από τα άσχημα σερβίς της Vandeweghe. Μάλλον θα είναι μεγάλος αυτός ο αγώνας. Εγώ λεω να ποντάρω στην Βαντεβέγκε (1.44)

 

Safarova – Lisicki

Σαφάροβα – Λισίσκι

safarova-stoixima-aggouria,net

Εδώ έχουμε μια μεγάλη superstar και προφανώς μιλάω για την Safarova. H Lisicki είναι γνωστή για τα πολύ καλά αποτελέσματα της στο γρασίδι κυρίως αλλά και για κάποιες καλές νίκες στο εσωτερικό.

Η Safarova όμως έχει διατελέσει μια καλή πορεία φέτος έχοντας μερικά πολύ καλά παιχνίδια. Έκανε τον τέταρτο τελικό στο Τόκιο και έχασε από την Ιβάνοβιτς, αλλά έχει κερδίσει την Bencic και την Keys, δύο σταθερές παίκτριες.

Βλέπω ξεκάθαρα την Σαφάροβα νικήτρια εδώ! (1.80)

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!