Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 25-12-2022

Λίγες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι αλλά τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν βρει τις καλύτερες επιλογές της ημέρας.

Χάποελ Μπνέι Σανίν – Χάποελ Τελ Αβίβ: Δεν ήταν καλή η Χάποελ Μπνέι Σανίν στην έδρα της Μακάμπι Χάιφα και ηττήθηκε δίκαια με 3-1 σκορ. Από την αλλά, η Χάποελ Τελ Αβίβ, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του ποδοσφαίρου, αναδείχθηκε ισόπαλη με 3-3 κόντρα στη Χάποελ Χάιφα. Περιμένουμε ένα παιχνίδι με αρκετές φάσεις ανάμεσα στις δύο εστίες. επιλογή μας το goal – goal, αφού αμφότερες σκοράρουν με χαρακτηριστική ευκολία.

Δείτε επίσης: Οι 4 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Γαλατασαράι – Ινσταμπούλσπορ: Από νίκη προέρχονται οι γηπεδούχοι, που επικράτησαν τη περασμένη αγωνιστική της Κετσιορενγκουτσού με 1-0 εντός έδρας. Πλέον, βρίσκονται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 27 βαθμούς. Από την άλλη, η Ινσταμπούλσπορ είχε δύσκολο έργο στην έδρα της Φενέρ και ηττήθηκε με 3-1 σκορ. Έτσι, παρέμεινε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας και φαίνεται πως δύσκολα θα αποφύγει τον υποβιβασμό. Ξεκάθαρο φαβορί στην αναμέτρηση, περιμένουμε να βγει εύκολα ο άσος.

Προγνωστικά στοιχήματος Κυριακή 25-12-2022

Χάποελ Μπνέι Σανίν – Χάποελ Τελ Αβίβ goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Γαλατασαράι – Ινσταμπούλσπορ  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!