Προγνωστικά στοιχήματος Πέμπτη 3-11-2022

Όλη η Ευρώπη παίζει μπάλα και τα προγνωστικά στοιχήματος έχουν κρατήσει τις τρεις καλύτερες επιλογές της ημέρας.

Άρσεναλ – Ζυρίχη: Η Άρσεναλ χωρίς να αντιμετωπίσει δυσκολίες, επικράτησε άνετα με 5-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ εντός έδρας. Στο Europa League έχει εξασφαλίσει την πρόκρισή της στην επόμενη φάση και με νίκη θα τερματίσει και στην κορυφή. Τη πρώτη νίκη της μετά από 14 αγωνιστικές στην Ελβετία πανηγύρισε η Ζυρίχη, που επικράτησε εκτός έδρας της Σιόν με 1-0. Οι φιλοξενούμενοι θέλουν τη νίκη τώρα και ταυτόχρονα να χάσει η Μπόντο Γκλιμτ, για να πάρουν αυτοί την τρίτη θέση του ομίλου. Περιμένουμε παιχνίδι με αρκετές φάσεις εκατέρωθεν και έτσι θα πάμε με το over 2.5.

Δείτε επίσης: Οι 4 Καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Ρόμα – Λουντογκόρετς: Απο νίκη στη Φινλανδία προέρχεται η Ρόμα, που επικράτησε της Ελσίνκι με 2-1. Πλέον, οι “τζιαλορόσι” χρειάζονται τη νίκη σήμερα για να περάσουν στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Δεν τα κατάφερε η Λουντογκόρετς στο εντός με την Μπέτις και ηττήθηκε με 0-1. Ωστόσο παραμένει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αρκεί να μην χάσει σήμερα στο «Ολίμπικο». Η Ρόμα διαθέτει μεγαλύτερη ποιότητα και πιστεύουμε πως εύκολα ή δύσκολα θα πάρει το ματς. Προβάδισμα στον άσο.

Λεχ Πόζναν – Βιγιαρεάλ: Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Λεχ Πόζναν, που αγνοεί τη χαρά της νίκης τα τελευταία τέσσερα παιχνίδια σε πρωτάθλημα κύπελλο και Ευρώπη. Οι γηπεδούχοι έμειναν στο 1-1 στην έδρα της Αούστρια Βιέννης, ενώ στο πρωτάθλημα ηττήθηκαν από τη Ρακοφ. Χωρίς σταθερότητα από την άλλη η Βιγιαρεάλ, που μετά το 2-2 απέναντι στην Χάποελ Μπερ Σεβά, ηττήθηκε στο πρωτάθλημα από την Αθλέτικ Μπιλμπάο. Αμφότερες αντιμετωπίζουν αρκετά αμυντικά προβλήματα, θα πάμε με το goal – goal.

Προγνωστικά στοιχήματος σήμερα Πέμπτη 3/11/2022

Άρσεναλ – Ζυρίχη  over 2.5 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Ρόμα – Λουντογκόρετς  1 – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Λεχ Πόζναν – Βιγιαρεάλ  goal – goal – Βρήκα τη καλύτερη απόδοση εδώ

Τα Καλύτερα Casino
Novibet.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!

Betsson.gr

Βρες όλες τις προσφορές εδώ!